Štrumpfaj i riješi – narančasto zelena

Štrumpfaj i riješi – narančasto zelena

...fovi - Štrumpfaj i riješi - narančasto zelena ... Putin o američkim raketama na pragu Rusije i rekordnoj cijeni... - tportal ... . Knjižice su namijenjene djeci predškolske i niže školske dobi. Djeca će se u ovim knjižicama ponovno naći u čarobnom svijetu Štrumpfova i s dobro poznatim likovima krenuti u nove pustolovine. Štrumpfaj i riješi - narančasto zelena. Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. Štrumpfaj I riješi - narančasto zelena. Dje ... Moja Knjižara | ŠTRUMPFAJ I RIJEŠI - NARANČASTO ZELENA ... . Štrumpfaj I riješi - narančasto zelena. Dječje knjige sa zadacima i aktivnostima. Štrumfaj i riješi - narančasto zelena je odlična knjiga autora Grupa autora. Knjiga pod n...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Štrumpfaj i riješi – narančasto zelena.pdf

OPIS

Knjižice su namijenjene djeci predškolske i niže školske dobi. Djeca će se u ovim knjižicama ponovno naći u čarobnom svijetu Štrumpfova i s dobro poznatim likovima krenuti u nove pustolovine. Ovaj put su to igre, zagonetke, bojanke, traženje razlika, traženje često zahtjevnih putova do cilja u bogatim i maštovitim ilustracijama. Slikovnice aktiviraju djetetovu maštu, snalažljivost, potiču na otkrivanje detalja, a sve u radosti druženja s omiljenim likovima.

Želite li pročitati knjigu?Štrumpfaj i riješi – narančasto zelena u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Štrumpfaj i riješi – narančasto zelena Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE