U fokusu: Ljudsko tijelo

U fokusu: Ljudsko tijelo

...u:Ljudsko tijelo. 64 stranice. Tvrdi uvez ... LJUDSKO TIJELO by Magdalena Kolarić ... . outOfStock. U fokusu:Ljudsko tijelo. MultiPlusCard bodovi 24. Predložak za rad je tekst francuskog filozofa Michaela Foucaulta "Utopijsko tijelo", a projekt će okupiti 6 do 8 izvođača i izvođačica. Prethodno izvedbeno iskustvo nije uvjet, dok je dobna granica za prijavu 30 godina. Sudjelovanje je besplatno, a polaznicima s područja Zagrebačke županije pokriveni su i... Ljudsko je tijelo složeno, nevjeroja ... Platforma ima novi kulturni izvedbeni projekt, u fokusu je ljudsko tijelo ... ... Ljudsko je tijelo složeno, nevjerojatno, jezivo, ali ponajviše od svega, ono je izuzetno. Kreće se, osjeća, razmišlja i raste, a istovremeno je U ljudskom je tijelo ukupno 12 sustava koji međusobno surađuju da bi ono funkcioniralo „U biti, ljudsko je tijelo paukova mreža elemenata koji svi zajedno... Gluten predstavlja problem jer l...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
U fokusu: Ljudsko tijelo.pdf

OPIS

Knjiga Ljudsko tijelo prepuna podataka i ilustracija na 64 stranice sadrži odgovore na mnoga pitanja koja ste oduvijek željeli postaviti. Kako funkcionira oko? Koliko je kostiju u ljudskom tijelu? Zašto ljudi zijevaju? Što rade živci?

Želite li pročitati knjigu?U fokusu: Ljudsko tijelo u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati U fokusu: Ljudsko tijelo Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE