Kushielova izabranica

Kushielova izabranica - Carey, Jacqueline | Caritasspiritistcenter.org

...astavak serijala Kushielovo nasljeđe, Kushielova izabranica, potvrdio je status Jacqueline Carey kao jedne od najoriginalnijih spisateljica fantastike današnjice ... Kushielova strijela - Najbolje knjige ... ... Kushielova izabranica - preuzmite besplatno e-knjige PDF, EPUB... ... astavak serijala Kushielovo nasljeđe, Kushielova izabranica, potvrdio je status Jacqueline Carey kao jedne od najoriginalnijih spisateljica fantastike današnjice. Kushielova Izabranica - Free ebook download as PDF File (.pdf), Text File (.txt) or read book online for free. Jacqueline Carey - Kushielova izabranica: Biblioteka: Algoritam... KUSHIELOVA IZABRANICA Jacqueline Carey Drugi nastavak serijala Kushielovo nasljeđe, Kushielova izabranica, potvrdio je status Jacqueline Carey kao jedne od najorigin...

INFORMACIJA

AUTOR
Carey, Jacqueline
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Kushielova izabranica.pdf

OPIS

Nakon mnogobrojnih avantura koje su je gotovo došle glave, novopečena grofica Phedre nó Delaunay de Montreve uživa sa Joscelinom na njihovom imanju. No, njihov će odmor poremetiti posjet starog prijatelja koji donosi dar iz daleke Serenissime – tamnocrveni plašt kojeg je Phedre posljednji puta vidjela kad ju je Melisande Shahrizai izdala i prodala u roblje. Melisande je netragom nestala iz utvrde pod stražom, nakon čega joj se zameo svaki trag. Plašt je rukavica koju baca u lice Phedri, izazivajući je na dvoboj i tjerajući je ponovo na daleki put koji će je odvesti u egzotične krajeve i ugroziti krhki mir koji je teškom mukom stekla… Drugi nastavak serijala Kushielovo nasljeđe, Kushielova izabranica, potvrdio je status Jacqueline Carey kao jedne od najoriginalnijih spisateljica fantastike današnjice.

Želite li pročitati knjigu?Kushielova izabranica u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Carey, Jacqueline. Čitati Kushielova izabranica Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE