Što žene žele?

Što žene žele? - Bergner, Daniel | Caritasspiritistcenter.org

...ne žele u krevetu? Kada ste u novoj vezi, dovoljno je sa sebe zbaciti odjeću i ostati sami u četiri zida grijući se jedino uzavrelim tijelima spremnima na akciju ... australijski eskort otkrio šta žene žele u krevetu | Magazin | Ljubav ... . No, ako želite sebi i svojoj djevojci... Žene manje žele promene od muškaraca, ali isto tako više žele da same budu promenjene od strane muškaraca - načini me sretnijom, boljom, bogatijom, cenjenijom nego što sam bila... Žene žele znati da je partner zahvalan na svemu što rade za njega. Takođe, koliko god se to muškarcima činilo nevažnim, žene žele da oni ... Što žene žele 2017 | Psihologija odnosa ... . Takođe, koliko god se to muškarcima činilo nevažnim, žene žele da oni...

INFORMACIJA

AUTOR
Bergner, Daniel
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Što žene žele?.pdf

OPIS

Pustolovna znanost o ženskoj seksualnosti Općepoznata je stvar da muškarci u seksu švrljaju dok žene čeznu za bliskošću i povjerenjem. No, Daniel Bergner u ovoj provokativnoj knjizi preokreće sve ono što smo mislili da znamo o skrivenim ženskim željama. Na temelju opsežnih istraživanja i brojnih intervjua s glasovitim behavioristima Bergner preispituje tradicionalno poimanje ženske seksualnosti. Ovo hrabro i privlačno putovanje kroz svijet ženske čežnje traži odgovore na provokativna pitanja poput: jesu li žene možda manje monogamne od muškaraca? U kakvom su odnosu prisnost, emocionalna povezanost i požuda? Jesu li žene sklonije seksu sa strancima i grupnom seksu nego što se to uopće dade naslutiti? Nije li u stvari „slabiji spol“ agresivniji i anarhičniji u seksu od muškaraca? Koja je uloga narcizma – želja da se bude željena – u ženskoj seksualnosti? Jesu li političke stečevine („Ne znači ne“) štetne u krevetu? I nije li potraga za „ženskom viagrom“ zapravo potraga za izlječenjem od monogamije? Bergnerova istraživanja predstavljaju pionirski poduhvat o suvremenoj seksualnosti i suočavaju nas s kontroverznim, ponekad neugodnim otkrićima. Buntovna, izuzetno pronicava, briljantna i prosvjetiteljska, knjiga Što žene žele? promijenit će stavove o ženama i seksu, i zasigurno potaknuti brojne diskusije.

Želite li pročitati knjigu?Što žene žele? u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Bergner, Daniel. Čitati Što žene žele? Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE