Bijeg

Bijeg - Molnar, Marica | Caritasspiritistcenter.org

...arobljenih partizana pokusavaju pritiskom i prijetnjama da prisile lokalnog seoskog komandanta, saradnika okupatora, da ih pusti na slobodu ... bijeg - Wiktionary ... ... Bijeg u pobjedu - Wikipedija ... arobljenih partizana pokusavaju pritiskom i prijetnjama da prisile lokalnog seoskog komandanta, saradnika okupatora, da ih pusti na slobodu. Pierre Souvestre i Marcel Allain - BIJEG IZ ZAMKE (4). Koketna riđokosa Bobinette zaluđuje svojim čarima kapetana tajne vojne obavje...

INFORMACIJA

AUTOR
Molnar, Marica
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Bijeg.pdf

OPIS

Mlada autorica je ovom slikovnicom željela pokazati svoju kreativnost i maštu, ali i poručiti da životinje treba poštovati jer su, baš kao i mi, i one dio ovog svijeta i bez njih ne bismo mogli živjeti. Smeta joj kada ljudi vrijeđaju jedni druge pogrdno se nazivajući imenima životinja, jer one to ne zaslužuju. Kada odraste, željela bi biti veterinarka, a uz to se baviti pisanjem i slikanjem.

Želite li pročitati knjigu?Bijeg u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Molnar, Marica. Čitati Bijeg Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE