Tamnije od zgrušane krvi

Tamnije od zgrušane krvi - Faust, Viktorija | Caritasspiritistcenter.org

...od zgrušane krvi. 130,00 kn 104,00 kn. Kao kapi stare, zgrušane krvi, riječi ostavljaju trag na papiru… Viktoria Faust, višestruko nagrađivana autorica, počastila nas je zbirkom novopečenih priča kao i malom niskom starih dragulja ... Viktoria Faust - Posts | Facebook ... . "Tamnije od zgrušane krvi" predstavlja zbirku priča od kojih su neke već bile objavljene, a ovdje se nalaze u novom ruhu. Popis priča: 1. Riana u sutonu sivom 2. I to ti je život 3. Model 4. O tome kako je Jurica Kružić propustio priliku da ode u raj 5. Ovo je početak... i ovo je kraj 6. Galerija užasa 7. Slika... Tamnije od zgrušane krvi. Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite ... Horor romani - razni ... . I to ti je život 3. Model 4. O tome kako je Jurica Kružić propustio priliku da ode u raj 5. Ovo je početak... i ovo je kraj 6. Galerija užasa 7. Slika... Tamnije od zgrušane krvi. Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. Cilj svake laboratorijske analize je dobijanje tačnog i pouzdanog nalaza koji će po...

INFORMACIJA

AUTOR
Faust, Viktorija
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Tamnije od zgrušane krvi.pdf

OPIS

Viktoria Faust, višestruko nagrađivana autorica, počastila nas je zbirkom novopečenih priča kao i malom niskom starih dragulja. Ni ovaj puta neće biti upitno zašto je nazivaju kraljicom hrvatskog horora. Od klasičnih vampirskih i demonskih tema, opsjednutih umjetnika i još opsjednutijih umjetničkih djela, do onih misterija koja vrebaju samo iz najtamnijih kutaka ljudske psihe, pa čak i duhovitih „varijacija na temu“, zabavit ćete se, užasnuti, osjetiti kako stara krv brže teče. Krv koja će uvijek i neizbježno postati stara – zgrušana – tamna … i mrtva.

Želite li pročitati knjigu?Tamnije od zgrušane krvi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Faust, Viktorija. Čitati Tamnije od zgrušane krvi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE