Papa Franjo – Život i izazovi

Papa Franjo – Život i izazovi - Gaeta, Saverio | Caritasspiritistcenter.org

...te u VBZ online knjižari poznati naslov Papa Franjo - Život i izazovi autora Gaeta, Saverio ... Papa Franjo: Za Crkvu i za društvo bitno je da su obitelji ... ... . Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Ova je knjiga nesumnjivo jedna od onih koje papu Franju prikazuju najsveobuhvatnije, najcjelovitije i najkompetentnije. Papa Franjo Život i izazovi Knjigu je napisao poznati vatikanist Saverio Gaeta, novinar koji dugi niz godina radi u najeminentnijim katoličkim novinama i časopisima poput L'Osservatore Romano, Famiglie Cristiane, Jesus i Credere što ga preporučuje kao pisca koji je novome papi Franji pristupio kao jedan od najkompetentnijih stručnjaka. CRKVA Amoris Laetitia. Stvarnost i izazovi obitelji Papa Franjo je, na petu godišnjicu obj ... Saverio Gaeta: Papa Franjo - Život i izazovi ... . CRKVA Amoris Laetitia. Stvarnost i izazovi obitelji Papa Franjo je, na petu godišnjicu objave pobudnice o ljubavi u obitelji, proglasio Godinu 'Obitelj Amoris Laetitia' koja traje do 10. svjetskog susreta obitelji u Rimu u lipnju 2022. godine. Ovo je razdoblje ...

INFORMACIJA

AUTOR
Gaeta, Saverio
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Papa Franjo – Život i izazovi.pdf

OPIS

Knjigu je napisao poznati vatikanist Saverio Gaeta, novinar koji dugi niz godina radi u najeminentnijim katoličkim novinama i časopisima poput L’Osservatore Romano, Famiglie Cristiane, Jesus i Credere što ga preporučuje kao pisca koji je novome papi Franji pristupio kao jedan od najkompetentnijih stručnjaka. U knjizi se nalazi Papin životopis od prikaza njegove useljeničke obitelji pa sve do prvih koraka njegova pontifikata. Drugi dio knjige donosi misli novoga Pape naslovljenih Prijeći prag vjere, a mogu se pročitati poglavlja o idejama kardinala Bergoglio u deset riječi kao i o budućnosti Crkve i svijeta. U posljednjem poglavlju, u kojem se govori o izazovima novoga Pape naslovljenom Deset glavnih točaka za budućnost, mogu se pročitati tekstovi o Godini vjere i neobjavljenoj enciklici, o reformi vatikanske kurije pa sve do „kohabitacije“ s prethodnikom. Ova je knjiga nesumnjivo jedna od onih koje papu Franju prikazuju najsveobuhvatnije, najcjelovitije i najkompetentnije.

Želite li pročitati knjigu?Papa Franjo – Život i izazovi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Gaeta, Saverio. Čitati Papa Franjo – Život i izazovi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE