Maša i ljeto

Maša i ljeto - Pilić, Sanja | Caritasspiritistcenter.org

...naslov MAŠA I LJETO je drugo izdanje omiljene priče o ljetnim praznicima djevojčice Maše ... Najljepše haljine na kopčanje za proljeće i ljeto 2018. ... ... Maša i ljeto, 2016. (humorističke priče) ... naslov MAŠA I LJETO je drugo izdanje omiljene priče o ljetnim praznicima djevojčice Maše. Završila je školska godina i pred Mašom je skoro tri mjeseca uživanja. Komplet celé epizody https://bit.ly/Masa-a-Medved-Epizody Masha un de Beer. Alle afleveringen https:...

INFORMACIJA

AUTOR
Pilić, Sanja
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Maša i ljeto.pdf

OPIS

Završila je školska godina i pred Mašom je skoro tri mjeseca uživanja. Ove će godine krenuti na more bez roditelja, samo s bratom, u posjet baki i djedu u Rovinj… koga će tamo upoznati, s kim će se družiti i kako će se provesti pročitajte u ovoj knjizi.Priča pogodna za početnike u čitanju Lako čitljiva slova Ilustracije u bojiSanja Pilić rođena je 1954. godine u Splitu. Završila je Školu primijenjene umjetnosti, fotografski odsjek. Radila je kao fotografkinja, trik-snimateljica i koloristica na crtanom filmu.Surađivala je s Autonomnom ženskom kućom iz Zagreba i radila sa zlostavljanom djecom. Članica je raznih prosudbenih odbora za dječje stvaralaštvo. Nastupa u školama na dječjim literarnim druženjima. Katkad se bavi novinarstvom.Njezini tekstovi prevedeni su na slovenski, engleski, njemački, nizozemski, talijanski i mađarski jezik.Živi i radi u Zagrebu.

Želite li pročitati knjigu?Maša i ljeto u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Pilić, Sanja. Čitati Maša i ljeto Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE