Veterinarska imunologija – načela i primjena

Veterinarska imunologija – načela i primjena - Day, Michael J. | Caritasspiritistcenter.org

...mo da će udžbenik Veterinarska imunologija - načela i primjena ispuniti ključnu zadaću da studentima veterinarske medicine na prikladan i praktičan način pruži znanja koja će moći primjeniti u praksi ... 14D1O06 - Veterinarska imunologija | Sajt ... . Naslov Veterinarska imunologija, Načela i primjena (Veterinary Immunology, Principles and Practice). Urednik/ci Šeol Martinec, Branka ; Herak Perković, Vlasta. Vrsta, podvrsta i kategorija knjige Uredničke knjige, monografija, strucna. Izdavač Medicinska naklada. Grad Zagreb. Veterinarska imunologija: načela i primjena. Budite prvi koji će komentarisati ovaj proizvod. Komentarikupca. Napišite Vaš komen ... Data STATUS | VETERINARSKA IMUNOLOGIJA - načela i primjena ... . Izdavač Medicinska naklada. Grad Zagreb. Veterinarska imunologija: načela i primjena. Budite prvi koji će komentarisati ovaj proizvod. Komentarikupca. Napišite Vaš komen...

INFORMACIJA

AUTOR
Day, Michael J.
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Veterinarska imunologija – načela i primjena.pdf

OPIS

Knjiga Klinička imunologija pasa i mačaka (1. izdanje 1998. g., 2. izdanje 2008. g.), autora Michaela J. Daya, godinama se koristi kao pomoć i izvor informacija o imunologiji pasa i mačaka. Najnoviji udžbenik, napisan u suradnji s profesorom Ronaldom Schultzom, prati i nadopunjava nastavnu građu iz imunologije. U ovaj su udžbenik autori uvrstili i neke nove životinjske vrste pa se tako, osim imunologije malih životinja, obrađuje i imunologija velikih životinja, što studentima omogućuje jasan uvid u smisao prikazanog gradiva kao i njegovu primjenu u dijagnostici bolesti u svakodnevnoj kliničkoj praksi. Posebnost knjige čini 15 kliničkih slučajeva, koji su ujedno i prikaz 15 različitih imunosno posredovanih bolesti popraćenih izvrsnim fotografijama i grafikonima u boji. Ovaj je udžbenik sažet i prikladan za studente veterinarske medicine te neizostavan priručnik veterinarima praktičarima.

Želite li pročitati knjigu?Veterinarska imunologija – načela i primjena u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Day, Michael J.. Čitati Veterinarska imunologija – načela i primjena Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE