Konverzacijski priručnik za strane turiste – japanski

Konverzacijski priručnik za strane turiste – japanski - Grupa Autora | Caritasspiritistcenter.org

...acijski priručnik za turiste u Hrvatskoj obuhvaća važne izraze i fraze u razgovorima od osnovnih i osobnih, preko putničkih i turističkih poput noćenja, prometa i kupovine, do Japan turiste muslimane vidi kao priliku za razvoj ekonomije te je objavio i priručnik o dobrodošlici takvim gostima ... Talijanski autoklub objavio višejezični vodič za strane turiste... ... . Japanski - priručnik za konverzaciju. Autor: Grupa autora Strana: 320 ► Ostali detalji. A a a. Sve više turista putuje u Zemlju izlazećeg sunca kako bi doživeli čuvenu neprestanu gužvu i metež u Tokiju. Privlači ih lepota japanskih bašti i prirode, kao i šintoistička svetilišta i budistički hramovi. Japanski - priručnik za konver ... (1) ENGLESKI ZA KONVERZACIJU - 70 REČENICA - YouTube ... . Privlači ih lepota japanskih bašti i prirode, kao i šintoistička svetilišta i budistički hramovi. Japanski - priručnik za konver...

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Konverzacijski priručnik za strane turiste – japanski.pdf

OPIS

Konverzacijski priručnik za turiste u Hrvatskoj obuhvaća važne izraze i fraze u razgovorima od osnovnih i osobnih, preko putničkih i turističkih poput noćenja, prometa i kupovine, do hitnih situacija.

Želite li pročitati knjigu?Konverzacijski priručnik za strane turiste – japanski u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Grupa Autora. Čitati Konverzacijski priručnik za strane turiste – japanski Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE