Supernapitci

Supernapitci - Boban Pejić, Jadranka | Caritasspiritistcenter.org

...рпитомцы (2022). DC League of Super-Pets6+ ... Supernapitci koji dižu energiju i čine vas budnijima - Sarajevska sehara ... ... Supernapitci / Planetopija - knjižara za duh, um i tijelo ... рпитомцы (2022). DC League of Super-Pets6+. Буду смотреть. Super napitci. 51,50 kn. Nema na zalihama. U ovoj nam kuharici donosi niz super sokova i smoothie-a s različitim djelovanjima: za revitalizaciju, energizaciju, detoksikaciju... Supernapitci iz ove knjige najbolji su kao međuobrok ili kvalitetna užina jer nam pružaju energiju i tekućinu tijekom aktivnosti koje obavljamo za ...

INFORMACIJA

AUTOR
Boban Pejić, Jadranka
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Supernapitci.pdf

OPIS

Proteinski smoothie, Antistresno osvježenje, Zelena snaga, Super omega-3, Mango u dobrom društvu, Ravnoteža hormona, Detox napitak ili pak Ljeto u gradu, samo su nekiod recepata iz ove praktične zbirke super sokova i shakeova. Kombinirajući najraznolikije sastojke, Jadranka Boban Pejić osmislila je napitke s različitim djelovanjima: za revitalizaciju, energizaciju detoksikaciju, pomlađivanje -ovisno o tome što vam u ovom trenutku treba. Supernapitci iz ove knjige najbolji su kao međuobrok ili kvalitetna užina jer nam pružaju energiju itekućinu tijekom aktivnosti koje obavljamo za dana, posebice na poslu kada često nemamo vremena u miru pojesti cjelovit obrok. A uz sve to, izvor supravog užitka za nepce! Fotografije recepata i ovoga puta potpisuje Maja Danica Pečanić Uživajte u bogatstvu prirode u čaši!

Želite li pročitati knjigu?Supernapitci u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Boban Pejić, Jadranka. Čitati Supernapitci Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE