Ružno pače

Ružno pače - Andresen, Hans Christian | Caritasspiritistcenter.org

... pače - glavni je lik priče koja nosi i naslov po njemu ... Ružno pače priča, H.K. Andersen | Bajke.rs ... . Kada se izleglo bilo je jako ružno i svi su ga se bojali. Iz tog razloga i sam je postao svjestan te činjenice. Majka ga je puno voljela, ali okolina mu je itekako davala do znanja da je drugačiji. Ružno pače Jednog proljetneg dana na imanju dobrog seljaka, u gnijezdu mame Patke, izleglo se neobično pače. Razlikovalo se od svojih sestara i braće jer je bilo veliko i ružno. Ružno pače je priča koju je napisao Hans Christian A ... Ružno pače - priče za djecu - YouTube ... . Ružno pače je priča koju je napisao Hans Christian Andersen. Pročitajte originalnu cijelu priču! Priča za djecu o nevoljama i patnjama malog labuda koji se greškom izlegao u pačjem gnijezdu. Analizu lektire Ružno pače pročitajte ovdje >> Nekada, u davna vremena, u jednome prekrasnom malenom zaseoku pokraj kućice uz sami potok živjela je mama patka. Ružno pače je predivna priča za djecu o malom pačetu, njegovim životnim nevolja...

INFORMACIJA

AUTOR
Andresen, Hans Christian
DIMENZIJA
6,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Ružno pače.pdf

OPIS

Bajka Ružno pače Hansa Christiana Andersena svima nam je dobro poznata priča jer je riječ o pravom dječjem klasiku. Tomislav Torjanac, višestruko nagrađivani ilustrator slikovnica Kako živi Antuntun i Grga Čvarak, ovu je Andersenovu bajku oslikao i prepričao na sebi svojstven, slojevit način. Ružno pače je tako ostalo Andersenov klasik, ali je ujedno postalo suvremena posveta i poticaj svakom djetetu, svakom “ružnom pačetu”, kojega su vršnjaci odbacili samo zato jer je drukčije od njih. Stoga ova nanovo ispričana Andersonova bajka nosi u sebi snažnu poruku o prihvaćanju različitosti, posebno djece koju njihovi vršnjaci iz bilo kojeg razloga smatraju drukčijim. Prema izboru Sveučilišne i nacionalne knjižnice ova je slikovnica izabrana među najljepše oblikovane hrvatske knjige u 2017. godini.

Želite li pročitati knjigu?Ružno pače u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Andresen, Hans Christian. Čitati Ružno pače Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE