Konverzacijski priručnik za strane turiste – francuski

Konverzacijski priručnik za strane turiste – francuski - Perišin, Maja | Caritasspiritistcenter.org

...veno na našem tržištu. Džepni priručnik za srpske turiste, koji će Vam boravak i komunikaciju u Francuskoj uciniti lakšom, lepšom, razumljivijom ... BRZI ENGLESKI ZA PUTOVANJA I TURIZAM - Konverzacijski... ... . Džepni prirucnik za srpske turiste, koji ce Vam boravak i komunikaciju u Francuskoj uciniti lakšom, lepšom, razumljivijom... Francuski priručnik za konverzaciju. Autor : grupa autora. Konverzacijski priručnik za turiste u Hrvatskoj obuhvaća važne izraze i fraze u razgovorima od osnovnih i osobnih, preko putničkih i turističkih poput noćenja, prometa i kupovine, do hitnih situacija. Konverzacijski priručnik za turiste u Hrvatskoj obuhvaća važne iz ... Srpsko - Ruski prevodilac teksta | Online prevodilac | Besplatni rečnik ... . Konverzacijski priručnik za turiste u Hrvatskoj obuhvaća važne iz...

INFORMACIJA

AUTOR
Perišin, Maja
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Konverzacijski priručnik za strane turiste – francuski.pdf

OPIS

Konverzacijski priručnik za turiste u Hrvatskoj obuhvaća važne izraze i fraze u razgovorima od osnovnih i osobnih, preko putničkih i turističkih poput noćenja, prometa i kupovine, do hitnih situacija.

Želite li pročitati knjigu?Konverzacijski priručnik za strane turiste – francuski u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Perišin, Maja. Čitati Konverzacijski priručnik za strane turiste – francuski Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE