Crno na crno

Crno na crno - Janjanin, Zoran | Caritasspiritistcenter.org

...kovic - Crno na belo - (Audio 2011). Смотреть позже ... Sve na crno: Državno kockanje novcem građana Srpske ... ... Crna Hronika rade jaksic 30.01.2022. ... kovic - Crno na belo - (Audio 2011). Смотреть позже. Поделиться. Crna boja smatra se jednim od najelegantnijih i najboljih odabira u gotovo bilo kojoj životnoj prilici, a Dodatne savjete nudi i na svojoj stranici obuci.se. Ako netko zna kako nositi crno na crno, to je... Crna subota na srpskim drumovima! DOBRA DECA! NE DAO BOG OVO NIKOME: Predejane zavijeno u crno, komšinica o devojkama iz ...

INFORMACIJA

AUTOR
Janjanin, Zoran
DIMENZIJA
9,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Crno na crno.pdf

OPIS

Zoran Janjanin u svojoj trećoj knjizi (drugoj kratkopričaškoj zbirci) beskompromisno analizira karlovačku stvarnost, ispisujući povijest i budućnost bezizlazne pozicije stanovnika Karlovca kao metafore za sveopću letargiju i besciljnost suvremenog hrvatskog društva. Je li moguće da su središnja tema svakog ozbiljnijeg razgovora – Hrvati i Srbi? Što Hrvati i Srbi znače za generaciju rođenu osamdesetih godina, tik pred ratnu uvertiru, a zatim i sumrak ljudskosti? Moraju li oni patiti zato što su sve generacije prije njih također patile? Smiju li oni razmišljati o ičemu drugome? Janjanin ne odgovara na ta pitanja, on uzima olovku i u nekoliko crta skicira nakaznu sliku današnjice. Zbog toga je Janjaninove priče teško voljeti, lakše ih je mrziti, ali ih je nemoguće zaboraviti.

Želite li pročitati knjigu?Crno na crno u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Janjanin, Zoran. Čitati Crno na crno Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE