Moja tuta – djevojčica

Moja tuta – djevojčica

...a moja:) Moja tuta - djevojčica. II►Moja tuta - dječak - slikovnica za bebe i djecu Sažetak knjige Veliki dječaci više ne nose pelene i radije ... Ivo Robić, Zdenka Vučković: Mala Djevojčica (Tata, Kupi Mi Auto)... ... ... Mala Djevojčica (Tata, Kupi Mi Auto) — слушать и скачать... ... a moja:) Moja tuta - djevojčica. II►Moja tuta - dječak - slikovnica za bebe i djecu Sažetak knjige Veliki dječaci više ne nose pelene i radije. Moja tuta - dječak - slikovnica za bebe i djecu. Moja mala djevojčica. Puna je velikih želja, Baš kao šipak pun košćica (Ivo): Moja mala djevojčica. Voli i šetnje i priče, Ali u gradu pred izlogom. Moja mal...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja tuta – djevojčica.pdf

OPIS

Velike djevojčice više ne nose pelene i radije nuždu obave u tutu. To je veliki korak u odrastanju! Super zabavne korice u obliku zahodske daske, veseli stihovi i fotografije djevojčica koje uče kako upotrijebiti tutu. Ova slikovnica vašoj djevojčici olakšat će prijelaz od pelena do tute na radost cijele obitelji i bit će ponosna na sebe. Bravo! Veliki poticaj su i nagradne naljepnice!

Želite li pročitati knjigu?Moja tuta – djevojčica u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Moja tuta – djevojčica Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE