Mala zima

Mala zima - Kasparavičius, Kestutis | Caritasspiritistcenter.org

...ma također je zbrika oslikanih pričica ... Malá Fatra v zime / Little Fatra in winter - Slovakia ... ... . Ovih 11 priča Kęstutis je posvetio nepoznatom, malom kukcu, koji ga je promatrao kroz pukotinu u podu dok je pisao ovu knjigu. U tim pričama objašnjava nam kako su pande dobile crne mrlje, kako je prošao napuhani balon, kakvu su zabavu pronašle stvari davno zaboravljene u ormaru, kako […] Mala zima također je zbrika oslikanih pričica. Ovih 11 priča Kęstutis je posvetio nepoznatom, malom kukcu, koji ga je promatrao kroz pukotinu u podu dok je pisao ovu knjigu. U tim pričama objašnjava nam kako su ... MALA ZIMA - knjizara-dominovic.hr ... . U tim pričama objašnjava nam kako su pande dobile crne mrlje, kako je prošao napuhani balon, kakvu su zabavu pronašle stvari davno zaboravljene u ormaru, kako se tuljani sunčaju na mjesečini i još nekoliko vrlo ... Mala zima također je zbrika oslikanih pričica. Ovih 11 priča Kęstutis je posvetio nepoznatom, malom kukcu, koji ga je...

INFORMACIJA

AUTOR
Kasparavičius, Kestutis
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Mala zima.pdf

OPIS

Mala zima također je zbrika oslikanih pričica. Ovih 11 priča Kęstutis je posvetio nepoznatom, malom kukcu, koji ga je promatrao kroz pukotinu u podu dok je pisao ovu knjigu. U tim pričama objašnjava nam kako su pande dobile crne mrlje, kako je prošao napuhani balon, kakvu su zabavu pronašle stvari davno zaboravljene u ormaru, kako se tuljani sunčaju na mjesečini i još nekoliko vrlo važnih stvari.

Želite li pročitati knjigu?Mala zima u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kasparavičius, Kestutis. Čitati Mala zima Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE