Mudrost joge

Mudrost joge - Cope, Stephen | Caritasspiritistcenter.org

...oge je knjiga za sve one koji se bave jogom ili bi to željeli ... Mudrost i strah Gospodnji - Poruka trojice anđela 450 - YouTube ... ... Joga za bolji san : drevna mudrost sreće savremenu nauku : Mark... ... oge je knjiga za sve one koji se bave jogom ili bi to željeli. Jer joga je i danas, kao i stoljećima ranije, jednako učinkovita u dijagnosticiranju i iscjeljivanju sveprisutnog nezadovoljstva u životu čovjeka. "Mudrost joge" knjiga je za sve one koji se bave jogom ili bi to željeli. Jer joga je i dana...

INFORMACIJA

AUTOR
Cope, Stephen
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Mudrost joge.pdf

OPIS

Za ljude poput nas, ovdje i sadaStephenCope, psihoterapeut i učitelj joge, na razumljiv i jednostavan načininterpretira drevne Patanjalijeve joga-sutre. Ukazuje nam na važnost tihklasičnih učenja koja su moćna i nadahnjujuća i za suvremenog čovjeka kao štosu bila i za drevne jogije. Autorvješto isprepliće najvažnija učenja joge, budizam, suvremenu neuroznanost ipsihologiju. Pruža nam i primjere iz života nekoliko zanimljivih ljudi krozčije osobne promjene pratimo dubok utjecaj koji joga ima na čovjeka na duhovnoji tjelesnoj razini. Mudrostjoge je knjiga za sve one koji se bave jogom ili bi to željeli.Jer joga je i danas, kao i stoljećima ranije, jednako učinkovita udijagnosticiranju i iscjeljivanju sveprisutnog nezadovoljstva u životu čovjeka.

Želite li pročitati knjigu?Mudrost joge u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Cope, Stephen. Čitati Mudrost joge Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE