PDV u Republici Hrvatskoj od 1. srpnja 2013.

PDV u Republici Hrvatskoj od 1. srpnja 2013. - Javor, Ljubica mr. sc. | Caritasspiritistcenter.org

...reza na dodanu vrijednost i trošarine za diplomatska i konzularna predstavništva, institucije i tijela Europske unije te međunarodne organizacije/ Pravilnik o oslobođenju od poreza na dodanu vrijednost i trošarine za robu uvezenu u osobnoj prtljazi osoba koje putuju iz trećih država te za robu ... Uvodi se PDV na male pošiljke iz Kine. Iz Porezne objasnili cijeli... ... . Pdv u republici hrvatskoj. Završni RAD. Veleučilište u Karlovcu Poslovni odjel. Odredbama Zakona o PDV-u te ulaskom RH u EU, od 1.srpnja 2013, donesene su značajne promjene u vezi poreznih obveznika u odnosu na vrijeme prije ulaska RH u EU. d) u Republici Francuskoj: francuska područja navedena u članku 349. i članku 355. stavku 1. Ugovora o Članak 7.b (NN 138/20 - snazi od 1. srpnja 2021). (1) Kada porezni obveznik, pute ... PDF Oporezivanje poduze ć a - predavanja ... .srpnja 2013, donesene su značajne promjene u vezi poreznih obveznika u odnosu na vrijeme prije ulaska RH u EU. d) u Republici Francuskoj: francuska područja navedena u članku 349. i članku 355. stavku 1. Ugovora o Članak 7.b (NN 138/20 - snazi od 1. srpnja 2021). (1) Kada porezni obveznik, putem uporabe elektroničkog a) isporučitelj ima sjedište, prebivalište ili uobičajeno boravište u Rep...

INFORMACIJA

AUTOR
Javor, Ljubica mr. sc.
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
PDV u Republici Hrvatskoj od 1. srpnja 2013..pdf

OPIS

U knjizi se na praktičnim primjerima obrazlaže primjena novog Zakona i Pravilnika o PDV-u! Iz sadržaja knjige izdvajamo: – isporuke dobara u tuzemstvu, – isporuke dobara unutar EU-a, – stjecanje dobara kao predmet oporezivanja PDV-om, – tzv. trostrani poslovi, – stjecanja i isporuke novih prijevoznih sredstava unutar EU-a, – stjecanja i isporuke rabljenih prijevoznih sredstava, – mjesto isporuke dobara, – mjesto obavljanja usluga, – nastanak porezne obveze, – porezna osnovica, – stope PDV-a, – oslobođenja od plaćanja PDV-a, – povrati PDV-a, – plaćanje PDV-a, – registracija za potrebe PDV-a, – izdavanje i čuvanje računa, – posebni postupci oporezivanja, – prijava PDV-a, – prijava za stjecanje dobara i primljene usluge iz drugih država članica EU, – zbirna prijava za isporuke dobara i usluge u druge države članice EU, – sastavljanje poreznih prijava na praktičnom primjeru i dr.

Želite li pročitati knjigu?PDV u Republici Hrvatskoj od 1. srpnja 2013. u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Javor, Ljubica mr. sc.. Čitati PDV u Republici Hrvatskoj od 1. srpnja 2013. Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE