Molitva na prste

Molitva na prste - Bergoglio, Jorge Mario | Caritasspiritistcenter.org

...emate krunicu, možete moliti na prste. ''Molitva na prste'' je molitva kakvu je prakticirao papa Franjo, još kao kardinal Jorge Mario Bergoglio ... Prizovite Presvetu i Jaku Silu Božju - molitve.hr ... . 1. PALAC: Kada sklopimo ruke tada su palčevi najbliži našem srcu - to nas treba podsjetiti da molimo za ljude koji su nam najbliži, najdraži. Njih se najlakše sjetiti. Dok je „Molitva na prste" vrlo jednostavni i originalni poticaj na molitvu kakvog je prakticirao još dok je bio samo kardinal Jorge Mario Bergoglio, brošura „S dobrotom i nježnošću" donosi tekstove i poticaje koje je papa Franjo izrekao u raznim prigodama prvih dana svoga pontifikata. Knjižice su namijenjene najširem krugu ... Molitva na prste Podijelite ovo s prijateljima! Kada nemate krunicu, možete moliti na prste, "Mol ... Himan Duhu Svetomu - Molitva.hr ... . Knjižice su namijenjene najširem krugu ... Molitva na prste Podijelite ovo s prijateljima! Kada nemate krunicu, možete moliti na prste, "Molitva na prste" je molitva kakvu je prakticirao papa Franjo, još kao kardinal Jorge Mario Bergoglio. 1. PALAC: Kada sklopimo ruke tada su palčevi najbliži našem srcu - to nas tre...

INFORMACIJA

AUTOR
Bergoglio, Jorge Mario
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Molitva na prste.pdf

OPIS

Dvije brošure s molitvama, odnosno s tekstovima našega novog pape Franje govore o njegovoj posvećenosti molitvi, meditaciji i razmišljanju u jednostavnosti. Dok je „Molitva na prste“ vrlo jednostavni i originalni poticaj na molitvu kakvog je prakticirao još dok je bio samo kardinal Jorge Mario Bergoglio, brošura „S dobrotom i nježnošću“ donosi tekstove i poticaje koje je papa Franjo izrekao u raznim prigodama prvih dana svoga pontifikata. Knjižice su namijenjene najširem krugu vjernika kako bi s Papom molili i razmišljali na način kako to i on čini. Knjižice su bogato ilustrirane pa će i to pomoći prihvatljivosti kod naših vjernika. Obje je knjižice priredio isti autor Renzo Sala.

Želite li pročitati knjigu?Molitva na prste u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Bergoglio, Jorge Mario. Čitati Molitva na prste Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE