Tarot za početnike – knjiga i karte

Tarot za početnike – knjiga i karte - Hall, Amanda | Caritasspiritistcenter.org

... „Tarot za početnike" je dostupan u sledećim knjižarama u mestu Beograd: Knjižara Laguna Galerija ... Free tarot reading : A unique interactive experience - Evatarot.net ... . BW Galerija Shopping Center, Bulevar Vudroa Vilsona 12. Dragica Milić. Tarot za početnike. Nije loša knjiga. Pokriva osnovna značenja karti, osnovna otvaranja, i vreme u Tarotu. Knjige Tarot, Veliki izbor knjiga iz područja Tarot možete pronaći u našoj webshop ponudi po akcijskim cijenama. Kako misliš, tako stvaraš I knjiga meditacija za svaki dan u godini. Komplet sadrži knjigu Tarot z ... Tarot | DobrySennik.pl ... . Kako misliš, tako stvaraš I knjiga meditacija za svaki dan u godini. Komplet sadrži knjigu Tarot za početnike autorke Nevene Đukić i špil tarot karata u kutiji sa 22 karte Velike Arkane i 56 karata Male Arkane Artura Edvarda Vejta. Knjiga je formata. Kada dajete ponudu, upišite maksimalni iznos koji ste spremni platiti za predmet. On će o...

INFORMACIJA

AUTOR
Hall, Amanda
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Tarot za početnike – knjiga i karte.pdf

OPIS

Knjigu Tarot za početnike: Na 64 stranice ove bogato opremljene knjige, pronaći ćete mnoštvo slika i detaljnih opisa koji će vam poslužiti da na jednostavan način otkrijete tajnu tarota i svladate drvenu vještinu polaganja i tumačenja karata. Karte za početnike: garnitura od 78 raskošno oslikanih karata velike i male arkane osmišljena je tako da omogućuje lako i jednostavno učenje –na dnu svake karte otisnute su ključne riječi kao podsjetnik na njihovo osnovno značenje.

Želite li pročitati knjigu?Tarot za početnike – knjiga i karte u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Hall, Amanda. Čitati Tarot za početnike – knjiga i karte Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE