Ti nisi onaj kojega želim

Ti nisi onaj kojega želim - Potter, Alexandra | Caritasspiritistcenter.org

...m na newsletter dozvoljavate nam da Vas emailom kontaktiramo u skladu s Vašim postavkama ... NISI ONAJ KOGA ŽELIM - Aleksandra Poter | Halo Oglasi ... . Vaš email obrađujemo u skladu s našom Obavijesti o privatnosti i nećemo ga dijeliti trećim osobama. Želim primati Hoću Knjigu obavijesti U potpunosti se slažem s uvjetima korištenja. Pazi što želiš - moglo BI TI se I ostvariti. Alexandra Potter. I još jedanput…Ali šta ako Nejt nije onaj pravi? Zašto je onda Lusi toliko teško da raskine s njim? U ovo. II► ... Ti nisi onaj koga želim | Aleksandra Poter | Knjiga Knjiga ... . II►...

INFORMACIJA

AUTOR
Potter, Alexandra
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ti nisi onaj kojega želim.pdf

OPIS

Osamnaestogodišnja Lucy Hemmingway u Veneciji upoznaje Nathaniela Kennedyja i u njemu prepoznaje ljubav svog života. Iako nakon poljupca ispod Mosta uzdaha osjeća da će zauvijek ostati povezani, završetak ljeta ih razdvoji, a ljubav se pretvori u lijepo sjećanje. Deset godina kasnije Lucy napušta London radi posla u New Yorku ni ne sluteći da će ih legenda koja ih je jednom povezala, povezati opet. No što ako Nate nije onaj kojeg Lucy želi..?

Želite li pročitati knjigu?Ti nisi onaj kojega želim u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Potter, Alexandra. Čitati Ti nisi onaj kojega želim Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE