Uloviti ljubav

Uloviti ljubav - Milivojević, Zoran | Caritasspiritistcenter.org

...i ljubav zbirka je kolumni o ljubavi i odnosima poznatog psihoterapeuta Zorana Milivojevića ... Uloviti ljubav | Zelena knjižara ... . U njoj se nalaze tekstovi o sudbinskim temama koji u suvremenu veliku ljubavnu zbrku unose jasnoću, demistificirajući probleme vezane uz ljubav, zaljubljivanje, simpatiju, ljubaznost, naklonost i njima suprotne osjećaje. Naslov Uloviti ljubav odabran je upravo zbog toga što odražava zbunjenost savremenog čoveka i njegovu potrebu da definiše i razume brojne fenomene povezane sa ljubavlju. Jer u savremenom društvu „lov na ljubav" postaje sve teži i neizvesniji. O ljubavi, ve ... Femina.hr: Knjiga tjedna: "Uloviti ljubav" ... . Jer u savremenom društvu „lov na ljubav" postaje sve teži i neizvesniji. O ljubavi, vezama, zaljubljenosti, seksu, braku… O monogamiji, ljubavi prema deci, ljubomori, poverenu… Knjiga Uloviti ljubav dr. Zorana Milivojevića ponudit će odgovore na pitanja o ljubavi, vezama, zaljubljenosti, privlačnosti, seksu, brak...

INFORMACIJA

AUTOR
Milivojević, Zoran
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Uloviti ljubav.pdf

OPIS

Emocije nas zbunjuju, čine nas nesigurnima i imamo potrebu iznova ih definirati u kontekstu vlastitoga života. Želimo biti voljeni ili voljeti ili, poput tisuća drugih lovimo ljubav vođeni idealima i krivim predodžbama? I to u svijetu u kojem lov na ljubav postaje sve teži i neizvjesniji? Knjiga Uloviti ljubav dr. Zorana Milivojevića ponudit će odgovore na pitanja o ljubavi, vezama, zaljubljenosti, privlačnosti, seksu, braku, monogamiji, ljubomori, povjerenju, ljubavi prema djeci, odgoju, rastavi braka, strahu od ljubavi… te o čitavom nizu fenomena vezanih uz ljubav i zaljubljivanje. Uloviti ljubav zbirka je kolumni o ljubavi i odnosima. U njoj se nalaze tekstovi o sudbinskim temama koji u suvremenu veliku ljubavnu zbrku unose jasnoću, demistificirajući probleme vezane uz ljubav, zaljubljivanje, simpatiju, ljubaznost, naklonost i njima suprotne osjećaje. U kratkim tekstovima, objavljivanima u tiskanim medijima, dr. Zoran Milivojević, otvara i objašnjava teme koje je smatrao korisnima svim zainteresiranima za psihološke probleme suvremenoga života – ljubav, partnerstvo, odgoj i općenito emotivni odnosi među ljudima. Baveći se emocijama, Milivojević dotiče i univerzalne teme govoreći točno, jasno i razumljivo o čitavom nizu kompleksnih pitanja.

Želite li pročitati knjigu?Uloviti ljubav u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Milivojević, Zoran. Čitati Uloviti ljubav Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE