Psihijatrijsko vještačenje ovisnika o drogama i kockanju

Psihijatrijsko vještačenje ovisnika o drogama i kockanju - Bagarić, Ante: Goreta, Miroslav | Caritasspiritistcenter.org

...o. Opis oglasa. Ante Bagarić i Miroslav Goreta - Psihijatrijsko vještačenje ovisnika o drogama i kockanju ... Resocijalizacija i socijalna reintegracija ovisnika ... . Nakladnik: Medicinska naklada, klinika za psihijatriju Vrapče Zagreb 2012. 150 str. Stručna literatura iz medicine. Psihijatrijsko vještačenje ovisnika o drogama i kockanju. Miroslava Gorete. Namjera je autora popuniti prazninu na području forenzično-psihijatrijskog vještačenja ovisnika o drogama i kockanju. Ante Bagarića i prim. dr. sc. Miroslava Gorete. Namjera je autora popuniti prazninu na području forenzi ... Liječenje ovisnika o opijatima - PLIVAmed.net ... . Ante Bagarića i prim. dr. sc. Miroslava Gorete. Namjera je autora popuniti prazninu na području forenzično-psihijatrijskog vještačenja ovisnika o drogama i kockanju. U području s kojim se sudskopsihijatrijski stručnjaci susreću sve češće, Goreta je dao doprinos svojim bogatim... Detaljni podaci o knjizi Naslov: Psihijatrijsko vještačenje ovisnika o drogama i kocki Izdavač: Medicinska na...

INFORMACIJA

AUTOR
Bagarić, Ante: Goreta, Miroslav
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Psihijatrijsko vještačenje ovisnika o drogama i kockanju.pdf

OPIS

Ova je knjiga plod suradnje, trudaidugogodišnjega iskustva dvojice istaknutih vrapčanskih stručnjaka: dr. sc. Ante Bagarića i prim. dr. sc. Miroslava Gorete. Namjera je autorapopuniti prazninu na području forenzično-psihijatrijskog vještačenja ovisnika odrogama i kockanju. U području s kojim se sudsko psihijatrijski stručnjaci susreću sve češće, Goreta je dao doprinos svojim bogatim forenzično-psihijatrijskim, a Bagarić petnaestogodišnjim kliničkim iskustvom u radu s ovisnicima. Ova je životna i konkretna knjiga orijentir za postupanje i repetitorij za podsjećanje, te je nesumnjivo zanimljiva ne samo psihijatrima, nego i psiholozima, socijalnim pedagozima, socijalnim radnicima, medicinskim sestrama i drugim stručnjacima iz tog područja.

Želite li pročitati knjigu?Psihijatrijsko vještačenje ovisnika o drogama i kockanju u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Bagarić, Ante: Goreta, Miroslav. Čitati Psihijatrijsko vještačenje ovisnika o drogama i kockanju Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE