Kriminal 2 – Lawless

Kriminal 2 – Lawless - Brubaker, Ed | Caritasspiritistcenter.org

... Stripovi Fibra Serijali Kriminal Kriminal 2 Lawless ... Самый пьяный округ в мире (2012) смотреть онлайн бесплатно... ... ... Самый пьяный округ в мире (2012) смотреть онлайн бесплатно... ... Stripovi Fibra Serijali Kriminal Kriminal 2 Lawless. Kriminal 2 Lawless količina. Dodajte u korpu. Ricky Lawless was a wheelman for a gang. He drove the getaway car. But after a heist goes bad Lawless is from a crime family and we find him escaping from a military prison. He is an anti-hero... Kriminal 2...

INFORMACIJA

AUTOR
Brubaker, Ed
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kriminal 2 – Lawless.pdf

OPIS

Prije dvadeset godina, Tracy Lawless zamijenio je ulice prepune zločina za život u vojsci, što je bila odluka koju je rijetko požalio. Ali sad se vraća iz pustinja Afganistana i Iraka u svijet iz kojeg je potekao kako bi doznao tko je i zbog čega ubio njegova brata Rickyja. No istina je jedna od malo stvari ružnijih od obiteljske povijesti i jedino što mu ide u prilog dok raspliće uvijene niti života kriminalca kakav mu je bio brat, jest da nitko ne zna tko je on zapravo. A ono što ne znaju, moglo bi ih i ubiti.

Želite li pročitati knjigu?Kriminal 2 – Lawless u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Brubaker, Ed. Čitati Kriminal 2 – Lawless Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE