Montessori igre i aktivnosti

Montessori igre i aktivnosti - Pitamic, Maja | Caritasspiritistcenter.org

... Montessori aktivnosti dobre za djecu? Zato jer ih potiču da svijet oko sebe i već poznate stvari dožive na novi način i spoznaju njihove nove karakteristike i kvalitete ... Šta je Montessori? Didaktičke igre i Montessori materijali ... ... 40 Montesori aktivnosti za decu | Bebo ... Montessori aktivnosti dobre za djecu? Zato jer ih potiču da svijet oko sebe i već poznate stvari dožive na novi način i spoznaju njihove nove karakteristike i kvalitete. Roditelji zaziru od igre na zemlji ili u blatu, ali djeci je to jako zanimljivo jer se mogu potpuno opustiti i doći u dodir s prirodom. Knjiga MONTESSORI ...

INFORMACIJA

AUTOR
Pitamic, Maja
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Montessori igre i aktivnosti.pdf

OPIS

Za bebe i djecu u ranoj dobi Knjiga je namijenjena roditeljima djece od 0 do 36 mjeseci. U ovoj knjizi roditelji će pronaći više od 60 korisnih aktivnosti kojima će pomoći svojem djetetu u ključnim stadijima njegova razvoja, pružiti mu podršku i zajedno s njim uživati. Naglasak je na zabavi i igri putem kojih dijete razotkriva svijet koji ga okružuje. Knjiga je podijeljena u 6 poglavlja, a istražuje razvoj osjetila, koordinacije, umjetničkih vještina, pokreta, jezika i naravi djeteta. Aktivnosti koje nudi jednostavno se i lako izvode i ne zahtijevaju posebna znanja ni primjenu posebnih materijala. Popratni predlošci nalaze se na kraju knjige. Domišljatim zamislima koje poboljšavaju kretanje, spretnost, kreativnost i pamćenje, ova knjiga omogućava djeci u ranoj dobi da se igraju s roditeljima učeći i razvijajući svoje prve ključne vještine i sposobnosti.

Želite li pročitati knjigu?Montessori igre i aktivnosti u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Pitamic, Maja. Čitati Montessori igre i aktivnosti Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE