Biblija – pomakni i otkrij

Biblija – pomakni i otkrij - Bertolini Grudina, Paola | Caritasspiritistcenter.org

...lasa. BIBLIJA - Pomakni i otkrij Nakladnik KRŠĆANSKA SADAŠNJOST Zagreb Tvrdi uvez, tvrde korice s prozorčićima ... Kako je nastala Biblija (Sveto Pismo)? - YouTube ... ... Verbum | Biblija - pomakni i otkrij ... lasa. BIBLIJA - Pomakni i otkrij Nakladnik KRŠĆANSKA SADAŠNJOST Zagreb Tvrdi uvez, tvrde korice s prozorčićima. Biblija za najmlađe. Interaktivne stranice za igru i spoznavanje priče. Postoji mogućnost preuzimanja knjige u širem centru Zagreba. Za slanje Tis...

INFORMACIJA

AUTOR
Bertolini Grudina, Paola
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Biblija – pomakni i otkrij.pdf

OPIS

Ova je slikovnica s debelim listovima i odličnim ilustracijama namijenjena najmanjima koji počinju pokazivati zanimanje za Bibliju, biblijske priče, zgode, ljude i događaje. Tekst je zamišljen u obliku kratkih pitanja i odgovora. Tako se primjerice na otkrivenome dijelu slikovnice postavljaju pitanja poput: Tko je stvorio prekrasan svijet? Što je Bog rekao Noi da sagradi? Koga su braća prodala? Koja su tri dara donijeli mudraci? Kako je Isus ušao u Jeruzalem? – i sl. Drugi dio prozorčića koji je prekriven nudi odgovor. Tako dijete na način igre malo po malo ulazi u svijet biblijske poruke.

Želite li pročitati knjigu?Biblija – pomakni i otkrij u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Bertolini Grudina, Paola. Čitati Biblija – pomakni i otkrij Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE