Kozmička mistika

Kozmička mistika - Garon, A.Henry | Caritasspiritistcenter.org

...ozmička mistika, koje je napisano privlačnim stilom i koje sadržava ilustracije složenih ideja, pribavlja jasno razumijevanje znanstvenih kao i teoloških načela od Keplera do Einsteina, te od G ... Kozmička Mistika ... . K. Chestertona do Teilharda de Chardina. (Tekst s korica knjige) Preporuka. Iz sličnog područja. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Kozmička mistika autora Garon, A.Henry. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Puni tekst: hrvatski, pdf (187 KB) str. 276-278: preuzimanja: 239* citiraj: APA 6th Edition Domazat, A. (2012). Henry A. Garon, Kozmička mistika. Služba Božja, 52 ... Kozmička mistika. Autori: Henry A. Garon. 190,00 kn. s PDV-om Koli ... Henry A. Garon, Kozmička mistika ... . 276-278: preuzimanja: 239* citiraj: APA 6th Edition Domazat, A. (2012). Henry A. Garon, Kozmička mistika. Služba Božja, 52 ... Kozmička mistika. Autori: Henry A. Garon. 190,00 kn. s PDV-om Količina Dodaj u košaricu Dijeli Dijeli Tweetaj ... O...

INFORMACIJA

AUTOR
Garon, A.Henry
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kozmička mistika.pdf

OPIS

Ova knjiga, kako priznaje sam autor, umirovljeni sveučilišni profesor fizike Sveučilišta Loyola u New Orleansu i oženjeni trajni đakon u Katoličkoj crkvi, napisana je za osobe s osjećajem za čudesno, koje vole promatrati iz ‘puke materije’ ovoga svijeta te postavljati brojna pitanja. Knjiga je pisana i za one koji uživaju gledati na stvoreni svijet na neobične načine, a namijenjena je svakome tko bi mogao pitati o značenju stvari i njihovoj međusobnoj povezanosti tijekom stvaranja, kao i onima koji bi mogli biti ushićeni razmišljajući o sebi kao onima koji su spašeni od ništavila, koji bi mogli pitati može li se u fenomenima puke sreće i slučajnosti pronaći neko dostojanstvo i smisao. Namijenjena ja također i onima s maštovitim duhom, koji bi mogli ući u odnos sa svijetom do te mjere da se barem povremeno pitaju kakav bi to bio osjećaj letjeti kao ptica, biti poput vulkana što se diže nad jezerom ili postati klas kukuruza na samo pet minuta. Knjiga pruža razmišljanja o fizičkom svijetu i odnosu između vjere i znanosti. Autor izbliza promatra ono što naziva „svjetska tvar“ kao „vanjski izraz unutarnjega Božjeg života“ i pruža jasno razumijevanje znanstvenih kao i teoloških načela od Keplera do Einsteina, te od G.K. Chestertona do Teilharda de Chardina.

Želite li pročitati knjigu?Kozmička mistika u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Garon, A.Henry. Čitati Kozmička mistika Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE