Zec Mrkvus Veliki

Zec Mrkvus Veliki - Kasparavičius, Kestutis | Caritasspiritistcenter.org

...s Veliki još je jedna priča Kęstutisa Kasparavičiusa o kolačima i kolačićima, zecu Mrkviću i njegovoj silnoj želji da postane velik, debeo i jak, o somišljatoj zečici Franjici i njezinoj Specijalnoj ... Maje Zmaje: ČITAMO: Zec Mrkvus Veliki ... ... Zec Mrkvus Veliki / Planetopija - knjižara za duh, um i tijelo ... s Veliki još je jedna priča Kęstutisa Kasparavičiusa o kolačima i kolačićima, zecu Mrkviću i njegovoj silnoj želji da postane velik, debeo i jak, o somišljatoj zečici Franjici i njezinoj Specijalnoj... Zec Mrkvus Veli...

INFORMACIJA

AUTOR
Kasparavičius, Kestutis
DIMENZIJA
9,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Zec Mrkvus Veliki.pdf

OPIS

Zec Mrkvus Veliki još je jedna priča Kęstutisa Kasparavičiusa o kolačima i kolačićima, zecu Mrkviću i njegovoj silnoj želji da postane velik, debeo i jak, o somišljatoj zečici Franjici i njezinoj Specijalnoj umjerenoj dijeti od povrća. Duhovita i poučna priča umjetnika Kęstutisa Kasparavičiusa o tome da je dobro i zdravo biti zadovoljan sobom, čak i ako si samo mali zečić Mrkvić.

Želite li pročitati knjigu?Zec Mrkvus Veliki u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kasparavičius, Kestutis. Čitati Zec Mrkvus Veliki Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE