Astronauti iz budućnosti

Astronauti iz budućnosti - Larcenet | Caritasspiritistcenter.org

...ronauti iz budućnosti u najvećoj su mjeri autorov hommage vlastitom djetinjstvu ... Astronauty - video w cda.pl ... ... ZASTRAŠUJUĆE PRECIZNO: Nostradamusov krug otkriva... ... ronauti iz budućnosti u najvećoj su mjeri autorov hommage vlastitom djetinjstvu. I posveta svima nama koji bez obzira na sve i dalje imamo razigranoga klinca koji čuči negdje duboko u nama i... Astronauti iz budućnosti book. Read 23 reviews from the world's largest community for readers. Martina misli da su sva druga ljudska bića zamijenjena rob... „Astronauti iz budućnosti" su tačno onako dobri koliko se nadate… … i nimalo nalik onome što Če...

INFORMACIJA

AUTOR
Larcenet
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Astronauti iz budućnosti.pdf

OPIS

Martina misli da su sva druga ljudska bića zamijenjena robotima. Gojko misli da ga okružuju alieni protiv kojih mu se zadaća boriti. Martinina mama misli da će ih sve to proći kad odrastu te da će sve dobro završiti. Gojkova sestra misli da ide u kino. Svi se varaju i svi imaju pravo u Astronautima iz budućnosti Lewisa Trondheima i Manua Larceneta, dvojice kreativnih prvaka suvremenoga francuskoga stripa koji nam ovim stripom pružaju posvetu vlastitomu djetinjstvu kroz križanac vrhunske literature za mlade i kinematografskog akcijskog superspektakla začinjenog ciničnim humorom i živim potezima pera. Astronauti iz budućnosti su točno onako dobri kako se nadate … … i nimalo nalik onome što očekujete.

Želite li pročitati knjigu?Astronauti iz budućnosti u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Larcenet. Čitati Astronauti iz budućnosti Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE