Duhovno vodstvo i meditacija

Duhovno vodstvo i meditacija - Merton, Thomas | Caritasspiritistcenter.org

...ući se kršćaninu koji traži duhovnika ili ga već ima, naglašava: "budući da milost gradi na naravi, duhovno ćemo vodstvo najbolje iskoristiti ako ono potiče razvoj naše prirodne jednostavnosti, iskrenosti i postojanoga duhovnog poštenja, jednom riječju - trebamo biti to što jesmo, u najboljem ... Sveto mjesto i duhovno vodstvo ... ... Duhovno vodstvo i meditacija Vaje kemija 8 za natisniti. Število 1 na kocki. Zasebniki v poljčanaha. Slovenščina za vsak dan 8 rešitve 2016. E-bay nemčija. meditacija, duhovni razgovor i duhovno vodstvo, duhovne. Vrt i iscjeljenje djeteta u nama. Kako je duhovno vodstvo drukčije od pastoralnog savjetovanja ili psihoterapije? Prošao sam obuku za kli ... Protumačite poruke duhovnih vodiča: Značenje brojeva i sekvenci koje... ... . Slovenščina za vsak dan 8 rešitve 2016. E-bay nemčija. meditacija, duhovni razgovor i duhovno vodstvo, duhovne. Vrt i iscjeljenje djeteta u nama. Kako je duhovno vodstvo drukčije od pastoralnog savjetovanja ili psihoterapije? Prošao sam obuku za kli...

INFORMACIJA

AUTOR
Merton, Thomas
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Duhovno vodstvo i meditacija.pdf

OPIS

Thomas Merton na sebi svojstven, nenametljiv, ali poticajan način, progovara o duhovnom vodstvu i meditaciji, pokušavajući izmijeniti neka kruta i stereotipna stajališta, ali ujedno zadržati tradicionalan i poznati pristup. Obraćajući se kršćaninu koji traži duhovnika ili ga već ima, naglašava: »budući da milost gradi na naravi, duhovno ćemo vodstvo najbolje iskoristiti ako ono potiče razvoj naše prirodne jednostavnosti, iskrenosti i postojanoga duhovnog poštenja, jednom riječju – trebamo biti to što jesmo, u najboljem smislu riječi«. U drugom dijelu knjižice Merton ističe neformalnost i odbojnost prema konvencionalnim i rigidnim sustavima za meditiranje, ostavljajući disciplinu na vrlo važnom mjestu, ali vlastitu disciplinu, a ne neku mehaničku rutinu, nametnutu izvana. Ne pokušava nagovarati na meditiranje ili nametnuti nekakav model meditiranja, nego se dotiče nekih vrlo važnih točaka koje mora razumjeti onaj koji istinski želi meditirati.

Želite li pročitati knjigu?Duhovno vodstvo i meditacija u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Merton, Thomas. Čitati Duhovno vodstvo i meditacija Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE