Ne hvala! Više ne pušim

Ne hvala! Više ne pušim - Borić, Neven | Caritasspiritistcenter.org

...dajete, nigdje ne upisujte CVC/CVV broj sa poleđine svoje debitne ili kreditne kartice ... Hvala, ne! - Wikipedia ... . Za uplatu na vaš račun trebate dati samo IBAN broj te ime i prezime. Saznaj više. Više ne pušim. Ovaj priručnik nastao je kao želja da se na jednom mjestu sakupi što više podataka koji su rezultat najnovijih medicinskih, statističkih i socioloških istraživanja koji nam svi zajedno pružaju kompletniju sliku o problemu ovisnosti o pušenju. Aleksandra Radovic - Ne H ... Hvala Ne Pusim ... . Aleksandra Radovic - Ne H...

INFORMACIJA

AUTOR
Borić, Neven
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ne hvala! Više ne pušim.pdf

OPIS

Ovaj priručnik nastao je kao želja da se na jednom mjestu sakupi što više podataka koji su rezultat najnovijih medicinskih, statističkih i socioloških istraživanja koji nam svi zajedno pružaju kompletniju sliku o problemu ovisnosti o pušenju. Problem pušenja ne može se tretirati samo kao osobni ili medicinski problem, jer zahvaća i mnoga druga područja čovjekovog života. Sve se više potvrđuje činjenica da porastom svijesti o vlastitom zdravlju i brizi o vlastitoj okolini pušenje počinje u mnogim sredinama prepoznavati kao vrlo nametljiva i nezdrava praksa, jer se najčešće ne dotiče samo osobe ovisne o nikotinu. U pitanju je i odnos s partnerom, obitelji, prijateljima ili čak i kućnim ljubimcima. Koliko je god na prvi pogled želja koja sve pušače vodi da zapale novu cigaretu jača od oslobađanja od ove navike, u svima od nas postoji ogroman potencijal volje i svijesti da svoj naum i ostvarimo. Nadamo se da će ovaj priručnik pomoći u vašim namjerama da krenete u novi život punim plućima, a svoja pozitivna iskustva podijelite i s drugima.

Želite li pročitati knjigu?Ne hvala! Više ne pušim u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Borić, Neven. Čitati Ne hvala! Više ne pušim Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE