Moj pas

Moj pas - Collins, Sophie | Caritasspiritistcenter.org

...jemo se svima koji prate kanal MOJ PAS jer na taj način pomažete rad Udruženja za zaštitu životinja MOJ PAS ... Moj pas napada druge pse - Forum.hr ... ... Moj pas (simulator psa), Aplikacije na Google Playu ... jemo se svima koji prate kanal MOJ PAS jer na taj način pomažete rad Udruženja za zaštitu životinja MOJ PAS. Viimeisimmät twiitit käyttäjältä Darko Maras(@moj_pas). Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter. (Mark Twain). Moj pas je virtualni kućni ljubimac koji čeka na uk...

INFORMACIJA

AUTOR
Collins, Sophie
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Moj pas.pdf

OPIS

Sveobuhvatan vodič za zdravog, sretnog i dobro odgojenog psa Od pudla do mopsa i od haskija do goniča, od pripreme doma do učenja novih trikova, ovo je jedini vodič koji će vam trebati da biste imali sretnog, zdravog i uzorno odgojenog psećeg prijatelja. Bez obzira na to jeste li oduvijek zaljubljenik u pse ili se tek spremate nabaviti prvo štene, briga o psima nikad nije bila jednostavnija i ugodnija. Prepun stručnih savjeta, zanimljivih činjenica i ilustriran s više od dvije stotine fotografi ja, priručnik Moj pas odgovorit će na sva vaša pitanja o izboru psa, komunikaciji sa psom i skrbi o psu.

Želite li pročitati knjigu?Moj pas u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Collins, Sophie. Čitati Moj pas Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE