Grad od pepela – Instrumentarij smrtnika 2

Grad od pepela – Instrumentarij smrtnika 2 - Clare, Cassandra | Caritasspiritistcenter.org

... Pepela drugi je roman u serijalu za mlade Instrumentarij smrtnika Cassandre Clare koji je mjesecima zauzimao vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga ... Grad Od Kostiju Cassandra Clare Instrumentarij Smrtnika 1 ... ... . Ekranizacija s mladim holivudskim zvijezdama Lily Collins i Jamiejem Campbellom Bowerom upravo je u tijeku. Grad od pepela book. Read 31,793 reviews from the world's largest community for readers. U Gradu od Kostiju petnaestogodišnja Clary Fray susrela se sa sv... Grad od Pepela drugi je roman u serijalu za mlade Instrumentarij smrtnika Cassandre Clare koji je mjesecima zauzimao vrhove ljestvica najprodavan ... Grad od pepela - Instrumentarij smrtnika 2, C. Clare ... ... ... Grad od Pepela drugi je roman u serijalu za mlade Instrumentarij smrtnika Cassandre Clare koji je mjesecima zauzimao vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga. U Gradu od Kostiju petnaestogodišnja Clary Fray susrela se sa svijetom Sjenolovaca, tajnim plemenom ratnika koji život posvećuju ubijanju demona. Grad od Pep...

INFORMACIJA

AUTOR
Clare, Cassandra
DIMENZIJA
7,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Grad od pepela – Instrumentarij smrtnika 2.pdf

OPIS

GRAD OD PEPELA: INSTRUMENTARIJ SMRTNIKA – KNJIGA DRUGAU Gradu od Kostiju petnaestogodišnja Clary Fray susrela se sa svijetom Sjenolovaca, tajnim plemenom ratnika koji život posvećuju ubijanju demona. Posljedice tog silovitog susreta su nestanak Claryne majke i pojava grotesknog čudovišta koje gotovo ubije Clary. Grad od Pepela nastavlja gdje je njegov prethodnik stao: Clary očajnički pokušava život vratiti u normalu, no to se pokazuje nemogućim. Ona sama je, kako se ispostavilo, Sjenolovka, majka joj je u čarolijom izazvanoj komi, a odnos s njezinim najboljim prijateljem Simonom kao da prerasta u nešto više. Iako je iza sebe ostavila svijet Sjenolovaca, oni je se nisu spremni odreći tako lako, posebno njezin privlačni, novootkriveni brat Jace. A jedina šansa kako pomoći majci leži u pronalaženju Valentinea, poremećenog, zlog Sjenolovca – i Claryna oca. Da stvari budu još zamršenije, netko u New Yorku ubija djecu Sjenolovaca. Stoji li Valentine iza tih ubojstava i što s njima uopće pokušava postići? A kada Mač duša, drugi po redu Instrument smrtnika, bude ukraden, zastrašujući Inkvizitor stiže u inspekciju i svu svoju strašnu pozornost usmjerava ravno na Jacea. Kako se Clary može nadati da će zaustaviti Valentinea ako je Jace spreman izdati sve u što vjeruje kako bi pomogao njihovom ocu? Grad od Pepela drugi je roman u serijalu za mlade Instrumentarij smrtnika Cassandre Clare koji je mjesecima zauzimao vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga. Ekranizacija s mladim holivudskim zvijezdama Lily Collins i Jamiejem Campbellom Bowerom upravo je u tijeku. Fantastična pustolovina u prijevodu Andree Bagović nastavlja vožnju za koju ćete poželjeti da nikad ne završi.

Želite li pročitati knjigu?Grad od pepela – Instrumentarij smrtnika 2 u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Clare, Cassandra. Čitati Grad od pepela – Instrumentarij smrtnika 2 Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE