Ne samo za Božić

Ne samo za Božić - Boll, Heinrich | Caritasspiritistcenter.org

...a Božić book. Read 12 reviews from the world's largest community for readers ... VUČIĆ ISPRATIO MEDICINSKU OPREMU ZA RIM: Pobedićemo... ... . Zbirka satiričnih pripovjedaka o poslijeratnoj Njemačkoje Zbirka satiričnih pripovjedaka o poslijeratnoj Njemačkoje - jedna od priča je o teroru tete Mille koja svaki dan iščekuje Božić, a s njom i cijela obitelj... Nije greda što je nisam preporučio za Božić, jer, kao što joj sam naslov govori, ova knjiga, nedavno predstavljena u Zagrebu, prikladna je - ne samo za Božić! Malo sam se iznenadio uvidjevši da je to tek prvi hrvatski prijevod ove zbirke priča Heinricha Bölla (1917.-1985.), ali to je valjda zato jer sam se s... Kažu da na Božić ne valja n ... Tri sveca koja nas uče o došašću i nadi - Bitno.net ... .-1985.), ali to je valjda zato jer sam se s... Kažu da na Božić ne valja ništa od hrane sklanjati sa stola, pa tako sa božićne trpeze, malo-malo, pa možemo gricnuti pečenje, pršutu, salate… Nije to samo pitanje božićne pečenice i uopšte trpeze, koja na...

INFORMACIJA

AUTOR
Boll, Heinrich
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Ne samo za Božić.pdf

OPIS

Zbirka koja sadrži neke od najljepših pripovjedaka i satira Heinricha Bölla, reprezentativnog predstavnika njemačke književnosti. Već godinama generacije mladih čitatelja upravo posredstvom ove knjige otkrivaju djelo njemačkoga nobelovca. Osim naslovne satire Ne samo za Božić ova zbirka sadrži i pripovijetke kao što su Sabrana šutnja doktora Murkea i Nešto će se dogoditi koja danas već predstavljaju klasična djela njemačke pripovjedne umjetnosti.

Želite li pročitati knjigu?Ne samo za Božić u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Boll, Heinrich. Čitati Ne samo za Božić Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE