Formalni jezici i prevodioci : sintaksa analize i primjene

Formalni jezici i prevodioci : sintaksa analize i primjene - Dovedan Hum, Zdravko | Caritasspiritistcenter.org

...ena je problemima sintaksne analize beskontekstnih jezika, kontekstnih jezika i jezika sa svojstvima ... Programski Prevodioci ... . Svojim sadržajem u potpunosti pokriva sadržaj kolegija Teorija sintaksne analize i primjene. Sve teme su obrađene u devet poglavlja koja predstavljaju određene logičke cjeline. Naziv kolegija: Teorija sintaksne analize i primjene. Nastavnik: prof. dr. sc. Student će dobiti temeljna znanja iz discipline formalnih jezika, posebno sintaksne analize, neophodna za primjenu u identifikaciji ulaznog jezika i definiranju postupka za njegovu sintaksnu analizu. Početna stranica. Visoko obrazovanje. Formalni jezici i prevodioci sintaksna analiza i primjene, Z ... Formalni jezici i prevodioci - VVG.hr ... . Početna stranica. Visoko obrazovanje. Formalni jezici i prevodioci sintaksna analiza i primjene, Zdravko Dovedan Han. Ovo je druga od triju knjiga i opisu...

INFORMACIJA

AUTOR
Dovedan Hum, Zdravko
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Formalni jezici i prevodioci : sintaksa analize i primjene.pdf

OPIS

Knjiga je namijenjena, u prvom redu, studentima studija društveno-humanističke informatike i opće informatologije na Odsjeku za informacijske i komunikacijske znanosti Filozofskog fakulteta u Zagrebu, ali će zasigurno svojim sadržajem privući pozornost studenata sličnih usmjerenja, inženjera informatike i računarskih znanosti, napredne srednjoškolce i mnoge druge samouke informatičare. Ovo je druga od triju knjiga i opisuje postupke sintaksne analize (parsanja), odnosno prepoznavanja. Posvećena je problemima sintaksne analize beskontekstnih jezika, kontekstnih jezika i jezika sa svojstvima. Svojim sadržajem u potpunosti pokriva sadržaj kolegija Teorija sintaksne analize i primjene. Sve teme su obrađene u devet poglavlja koja predstavljaju određene logičke cjeline.

Želite li pročitati knjigu?Formalni jezici i prevodioci : sintaksa analize i primjene u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Dovedan Hum, Zdravko. Čitati Formalni jezici i prevodioci : sintaksa analize i primjene Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE