Slastice iz bakine kuhinje

Slastice iz bakine kuhinje

...i recpeti iz bakine kuharice, Večka torta, pusrli, kuglof, salama, kesten kocke ... Iz bakine kuhinje: 5 savršenih recepata za zimska jela 'na kašiku ... ... SIROTINJSKI SLATKIŠ, IZ BAKINE KUHINJE: Ukus koji vraća u neka... ... i recpeti iz bakine kuharice, Večka torta, pusrli, kuglof, salama, kesten kocke. Slastice 1. Vanil krancli, biskupski kruh i savijača od trešanja. Razni recepti iz bakine kuhinje Rječnik bakine kuharice Fotogalerija O kuharici Izvorna bakina kuharica download Bakina kuharica u medijima Bakin... SLASTICE IZ BAKINE KUHINJE donosi recepte za najbolje slastice iz svih hrvatskih krajeva. Možete li zamisliti obiteljsko okupljanje bez tradicionalnih slastica? Slastica koje su vam se od djetinjstva duboko urezale u pamćenje? Nalazite se o...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Slastice iz bakine kuhinje.pdf

OPIS

Tradicionalni recepti za kolače kakve ste oduvijek željeli praviti! Zamamne slastice koje bude okuse djetinjstva! Možete li zamisliti obiteljsko okupljanje bez tradicionalnih slastica? Slastica koje su vam se od djetinjstva duboko urezale u pamćenje? Prhki kolačići, medenjaci, pite, uštipci, savijače, okruglice, makovnjača i orahnjača, pa razne torte, od čokoladnih do voćnih…, to je tek mali uvid u riznicu slatkih delicija iz cijele Hrvatske koje ćete pronaći u ovoj sjajnoj kuharici. Bez obzira na to jesu li vaše majke i bake na vas prenijele svoja znanja ili nisu, ova će vas knjiga uvesti u tajne spravljanja gotovo svih domaćih kolača po tradicionalnim recepturama. Uživajte u pripremi i nezaboravnim okusima u kojima će uživati i vaša djeca i unuci, i po kojima će vas se uvijek sjećati! (Kolači od kukuruznog brašna, Kolači od tijesta za savijače, Kolači od dizanog tijesta, Kolači od miješanog i biskvitnog tijesta, Torte)

Želite li pročitati knjigu?Slastice iz bakine kuhinje u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Slastice iz bakine kuhinje Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE