Sulejman Veličanstveni

Sulejman Veličanstveni - Falconer, Colin | Caritasspiritistcenter.org

... Veličanstveni. Подписаться. Отменить подписку ... Sulejman Veličanstveni | Galerije ... . Razgovor Između Sultana Süleymana i Celebija | Sulejman Veličanstveni Epizoda 108 Dodirnite da biste vidjeli cijelo poglavlje Sulejman... Sulejman Veličanstveni. Отметки "Нравится": 5 183 · Обсуждают: 589. Službena Facebook stranica serije Veličanstveno stoljeće. Srpskohrvatski / српскохрватски. Suomi. Svenska. தமிழ். Tagalog. Татар ... Sulejman Velicanstveni (@_sulejman_velicanstveni_) • Фото... ... . Suomi. Svenska. தமிழ். Tagalog. Татар...

INFORMACIJA

AUTOR
Falconer, Colin
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Sulejman Veličanstveni.pdf

OPIS

Sulejman veličanstveni- sultanov harem Sulejman Veličanstveni – Sultanov harem dramatična je i nezaboravna priča o surovosti i strasti smještena u veliki harem Otomanskog Carstva. U Konstantinopolju vlada samo jedan čovjek: sultan Sulejman Veličanstveni. U srcu njegove palače nalazi se harem u kojem žive stotine predivnih žena – neke od njih su supruge, neke konkubine, a neke samo obične robinje. Među njima je i Gülbehar, sultanova miljenica i majka njegova nasljednika Mustafe. Tu je i Julija, kći talijanskoga plemića koju su oteli kada je pokušala pobjeći iz Venecije sa svojim ljubavnikom te Hürrem, Tatarka iz ruskih stepa. Sve tri su ljepotice, ali Hürrem je najopasnija – beskrupulozna u svojoj želji da vlada haremom, a na kraju i samim sultanom. Pametna i moćna, ona pažljivo smišlja propast svojih suparnica, umiljava se vladaru i dolazi u samo središte carske moći. Upravo će zbog opsjednutosti ovom djevojkom Sulejman izgubiti saveznike i sinove, a na kraju ostati i bez svoje carske loze.Ovaj je roman neodoljiva priča o svijetu intriga, senzualnosti i moći, u kojemu carstvom ne vladaju ni sila ni politika, nego lijepe i tajanstvene žene iza zidova harema.

Želite li pročitati knjigu?Sulejman Veličanstveni u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Falconer, Colin. Čitati Sulejman Veličanstveni Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE