Prijevremeni izbori

Prijevremeni izbori - Rowling, J. K. | Caritasspiritistcenter.org

...a predsjednika Republike Hrvatske. Izbori za zastupnike u Hrvatski sabor ... Prijevremeni izbori - J.K. Rowling - Tvrdi uvez - 65 kuna ! ... . Prijevremeni izbori za općinskog načelnika Općine Rogoznica. Prijevremeni izbori za gradonačelnika Grada Prijedor održat će se 12. decembra. 18.10.2021. Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine danas je donijela odluku o raspisivanju i održavanju... Peticija za raspisivanje prijevremenih izbora. Отметки "Нравится": 5 204. Za uspjeh inicijative potrebno je prikupiti 450 ... PRIJEVREMENI IZBORI - najnovije objave | 24sata ... . Za uspjeh inicijative potrebno je prikupiti 450...

INFORMACIJA

AUTOR
Rowling, J. K.
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Prijevremeni izbori.pdf

OPIS

Veliki roman o malom gradu, Prijevremeni izbori, prvi je roman za odrasle spisateljice J.K. Rowling.Kad Barry Fairbrother umre u ranim četrdesetim godinama života, gradić Pagford ostaje u šoku. Pagford je, naizgled, oličenje engleske idile, s trgom popločanim kamenom i drevnom opatijom, ali iza tog lijepog pročelja skriva se gradić u ratu. Bogataši u ratu sa siromasima, tinejdžeri u ratu sa svojim roditeljima, žene u ratu s muževima, nastavnici u ratu s učenicima… Pagford nije onakav kakvim se na prvi pogled čini. A prazno mjesto u općinskom vijeću koje ostaje nakon Barryjeve smrti ubrzo postaje katalizator za najveći rat koji je gradić dotad vidio. Tko će pobijediti u izborima prepunim strasti, dvoličnosti i neočekivanih otkrića?

Želite li pročitati knjigu?Prijevremeni izbori u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Rowling, J. K.. Čitati Prijevremeni izbori Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE