Naši najbolji kolači

Naši najbolji kolači

...te u pripremi i nezaboravnim okusima u kojima će uživati i vaša djeca i unuci, i po kojima će vas se uvijek sjećati! Naši najbolji kolači donosi recepte za sitne kolače i praline, kolače od prhkog tijesta, kolače od lisnatog tijesta, kuhane tjestenine, kolače od kuhanog tijesta te kolače od prženog tijesta ... NAŠI NAJBOLJI KOLAČI - Grad Knjige ... . X. Prhki kolačići, medenjaci, pite, uštipci, savijače, okruglice, makovnjača i orahnjača, pa razne torte, od čokoladnih do voćnih… To je tek mali uvid u riznicu slatkih delicija iz cijele Hrvatske koje ćete pronaći u ovoj sjajnoj kuharici. Uživajte u pripremi i nezaboravnim okusima u kojima će uživati i vaša djeca i unuci, i po kojima će vas se uvijek sjećati! (Sitni kolači i p ... NAŠI NAJBOLJI KOLAČI - Nekategorizirane - Mozaik knjiga ... . Uživajte u pripremi i nezaboravnim okusima u kojima će uživati i vaša djeca i unuci, i po kojima će vas se uvijek sjećati! (Sitni kolači i p...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Naši najbolji kolači.pdf

OPIS

Možete li zamisliti obiteljsko okupljanje bez tradicionalnih slastica? Slastica koje su vam se od djetinjstva duboko urezale u pamćenje? Prhki kolačići, medenjaci, pite, uštipci, savijače, okruglice, makovnjača i orahnjača, pa razne torte, od čokoladnih do voćnih…, to je tek mali uvid u riznicu slatkih delicija iz cijele Hrvatske koje ćete pronaći u ovoj sjajnoj kuharici. Bez obzira na to jesu li vaše majke i bake na vas prenijele svoja znanja ili nisu, ova će vas knjiga uvesti u tajne spravljanja gotovo svih domaćih kolača po tradicionalnim recepturama. Uživajte u pripremi i nezaboravnim okusima u kojima će uživati i vaša djeca i unuci, i po kojima će vas se uvijek sjećati! (Sitni kolači i praline, Kolači od prhkogtijesta, Kolači od lisnatog tijesta, Kuhane tjestenine, Kolači od kuhanog tijesta, Kolači od prženog tijesta)

Želite li pročitati knjigu?Naši najbolji kolači u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Naši najbolji kolači Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE