Elektra atentatorica

Elektra atentatorica - Miller, Frank | Caritasspiritistcenter.org

...no fascinantno narativno tkivo iz pera Franka Millera, dočarano nevjerojatnim ilustracijama Billa Sienkiewicza, pretvorilo je crtani roman Elektra: Atentatorica u jedan od neupitnih klasika umjetnosti stripa ... Elektra Atentatorica (Volume) - Comic Vine ... . Sve preporuke za suradnju i kupovinu. Uvijek ljubazni i brzi na odgovoru, kao i na slanju narucenog. Kupovina je pravo zadovoljstvo. Beskrajno fascinantno narativno tkivo iz pera Franka Millera, dočarano nevjerojatnim ilustracijama Billa Sienkiewicza, pretvorilo je crtani roman Elektra: Atentatorica u jedan od neupitnih klasika umjetnosti stripa. Algoritam donosi ovo prijelomno djelo iz povijesti Marvela u luksuznom izdanju i prijevodu Vladimira Cvetkovića Severa. I nindža. I aten ... Elektra atentatorica (Algoritam) naslovnice | BSP | Strip ... ... . Algoritam donosi ovo prijelomno djelo iz povijesti Marvela u luksuznom izdanju i prijevodu Vladimira Cvetkovića Severa. I nindža. I aten...

INFORMACIJA

AUTOR
Miller, Frank
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Elektra atentatorica.pdf

OPIS

Ona se zove Elektra Natchios. Ona je u svome mladom životu već bila gimnastičarka i majstorica borilačkih vještina. I nindža. I atentatorica. Najsmrtonosnija atentatorica na svijetu. I ona je sada mrtva. Ili možda nije? Beskrajno fascinantno narativno tkivo iz pera Franka Millera, dočarano nevjerojatnim ilustracijama Billa Sienkiewicza, pretvorilo je crtani roman Elektra: Atentatorica u jedan od neupitnih klasika umjetnosti stripa. Algoritam donosi ovo prijelomno djelo iz povijesti Marvela u luksuznom izdanju i prijevodu Vladimira Cvetkovića Severa.

Želite li pročitati knjigu?Elektra atentatorica u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Miller, Frank. Čitati Elektra atentatorica Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE