Male rasprave o velikim stvarima

Male rasprave o velikim stvarima - Kolakowski, Leszek | Caritasspiritistcenter.org

...prave o velikim stvarima količina. Dodaj u košaricu ... O velikim stvarima iz malih usta - YouTube ... . Glasoviti im filozof nudi materijal za razmišljanje - o vlasti, slavi, ravnopravnosti, toleranciji, putovanjima, laži i obmani, poštenju, seksu, nasilju, slobodi… i mnogim drugim „velikim" i važnim pitanjima koja nas sa svih strana okružuju. Male rasprave o velikim stvarima. 120,00 HRK s PDV-om Dostava: 3 do 5 radnih dana. Glasoviti im filozof nudi materijal za razmišljanje - o vlasti, slavi, ravnopravnosti, toleranciji, putovanjima, laži i obmani, poštenju, seksu, nasilju, slobodi… i mnogim drugim „velikim" i važnim pitanjima koja... Male rasprave o velikim stvarima. Autor: Poslovni ... Male rasprave o velikim stvarima ... ... Male rasprave o velikim stvarima. Autor: Poslovni dnevnik , 24. travanj 2013. u 22:00. On se protivi stereotipima o predodređenosti filozof...

INFORMACIJA

AUTOR
Kolakowski, Leszek
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Male rasprave o velikim stvarima.pdf

OPIS

Prema nekima filozofija nije znanost koja je lako pristupačna većini ljudi, ne mogu svi koji to požele raspravljati o bitnim pitanjima ljudske egzistencije i ostalim filozofskim pitanjima. Filozofija nije za obične smrtnike, to nije samo ljubav prema mudrosti, već i oruđe u rukama onih koji imaju čvrst odnos prema svijetu… No, je li to baš tako, kako se češto stereotipno predstavlja? Najpoznatiji poljski filozof 20. stoljeća, Leszek Kolakovvski, disident i ugledni profesor na Oxfordu, tvrdi da nije tako. On se protivi stereotipima o predodređenosti filozofije samo za posvećene te u ovoj knjizi u vidu popularno napisanih malih eseja raspravlja o mnogim velikim stvarima.Ova je njegova knjiga namijenjena prije svega običnim ljudima koji vole čitati i razmišljati o tome što čitaju te o svijetu oko sebe. Glasoviti im filozof nudi materijal za razmišljanje – o vlasti, slavi, ravnopravnosti, toleranciji, putovanjima, laži i obmani, poštenju, seksu, nasilju, slobodi… i mnogim drugim velikim i važnim pitanjima koja nas sa svih strana okružuju.

Želite li pročitati knjigu?Male rasprave o velikim stvarima u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kolakowski, Leszek. Čitati Male rasprave o velikim stvarima Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE