Ljubavi: povijest muško-ženskih odnosa

Ljubavi: povijest muško-ženskih odnosa - Attali, Jacques | Caritasspiritistcenter.org

...- povijest muško-ženskih odnosa. Referenca: Autor: Jacques Attali ... INTIMA MUŠKO-ŽENSKI ODNOSI | Večernjakova Blogosfera ... . Već više od četiri milijarde godina povijest života slijedi samo jedan put, put vlastitoga trajanja, i rabi samo jednu strategiju, strategiju raznolikosti. Ljubavi. Godina izdanja: 2012. Izdanje: Prvo. Na ovom putovanju kroz povijest susreću se poliandrijska plemena Kine i homoseksualni obredi Nove Gvineje, žene iz arabijskih harema i višestruki muževi Tibeta, američke prostitutke i japanske gejše, majstori... Ljubavi - povijest muško-ženskih odnosa. Ova je knjiga putova ... Pitanje za Valentinovo: Kroz što je sve prošla ljubav i od kud nam... ... ... Ljubavi - povijest muško-ženskih odnosa. Ova je knjiga putovanje u tu začudnu i ugroženu povijest. U njoj se susreću poliandrijska plemena Kine i homoseksualni obredi Nove Gvineje, žene iz arabijskih har...

INFORMACIJA

AUTOR
Attali, Jacques
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljubavi: povijest muško-ženskih odnosa.pdf

OPIS

Već više od četiri milijarde godina povijest života slijedi samo jedan put, put vlastitoga trajanja, i rabi samo jednu strategiju, strategiju raznolikosti. A da bi to postigla, smišlja tisuću lukavstava, počevši od najčudnijega, najbajkovitijega, od izvora razlika koje se stalno obnavljaju: seksualnosti, čudne podjele svake vrste na dva spola čije sjedinjenje postaje nužno za reprodukciju vrste. Ova je knjiga putovanje u tu začudnu i ugroženu povijest. U njoj se susreću poliandrijska plemena Kine i homoseksualni obredi Nove Gvineje, žene iz arabijskih harema i višestruki muževi Tibeta, američke prostitutke i japanske gejše, majstori indijskog erotizma i grupni brakovi Konga, buržoaske obitelji i biseksualna trija, strojevi za užitak i ljubavne tlapnje. Svi oni gaje najvišu ljudsku ambiciju i zapravo najrevolucionarniju: prevladavanje samog sebe radi dostizanja ideala, ideala da se sviđamo drugomu kako bismo se sviđali sami sebi. Kako bismo bili voljeni.

Želite li pročitati knjigu?Ljubavi: povijest muško-ženskih odnosa u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Attali, Jacques. Čitati Ljubavi: povijest muško-ženskih odnosa Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE