Gradovi sela dvorci

Gradovi sela dvorci - Lukšić, Irena | Caritasspiritistcenter.org

... sela, dvorci book. Read reviews from world's largest community for readers ... Gradovi, dvorci in parki loare ... . Tzv. trkači kroz prostor upozoreni su na samom početku : u ovoj knji... Zove se "Gradovi, sela, dvorci" i predstavlja svojevrsni vodič kroz stvarne i nestvarne gradove upisane u literaturu. Mislim da će knjiga biti interesantna svima onima koji traže nešto posebno... II►rena lukšić gradovi sela dvorci broj stranica: 265 format: 12,5 X 19,5 cm uvez: tvrdi. Rena lukšić gradovi sela dvorci. Cijena. 98 kn ~ 13 €. ... Gradovi | I feel Slovenia ... . Rena lukšić gradovi sela dvorci. Cijena. 98 kn ~ 13 €. ...

INFORMACIJA

AUTOR
Lukšić, Irena
DIMENZIJA
8,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Gradovi sela dvorci.pdf

OPIS

VODIČ ZA LITERARNE PUTNIKEKnjige su put, sudbina, ono što čovjek jest. Putujući, odnosno čitajući i sanjareći, čovjek osvaja nove prostore i upoznaje nove ljude. Zato je svaka knjiga zapravo priča o nekakvom putovanju. O putovanju u stvarnosti, o putovanju u mašti, o putovanju nekih drugih ljudi i o putovanju nas samih. Da nije knjiga, svijet bi bio dosadno mjesto. Ovo pismo o putu i putovanjima, složeno kao vodič kroz gradove, sela i dvorce autorica upućuje svima oima koji putuju stvarnim i nestvarnim predjelima u želji da im se otvore neki novi obzori i da nešto nauče o životu. Želim da nađu ono što možda nisu znali da vrijedi tražiti: gradske ulice i trgove koje su ovjekovječili pisci u svojim djelima, obavijesti kojih nema u luksuznim turističkim brošurama, atlasima i enciklopedijama, opise mjesnih znamenitosti viđene očima naših autora, ali i književnih kritičara, sveučilišnih predavača i običnih čitalaca. Svaki je čovjek negdje u dubini vlastita bića putnik i orač.

Želite li pročitati knjigu?Gradovi sela dvorci u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Lukšić, Irena. Čitati Gradovi sela dvorci Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE