Slomljeno tijelo – Put prema cjelovitosti

Slomljeno tijelo – Put prema cjelovitosti - Vanier, Jean | Caritasspiritistcenter.org

...Slomljeno tijelo napisana je za sve one koji žele slijediti Isusa na putu cjelovitosti ... Hrvatska - Put Prema Teritorijalnoj Cjelovitosti ... . Vanier poziva čitatelja da se približi onima koji trpe. Nudi mu nadu i ohrabrenje kao i sigurnost da se mir i radost mogu pronaći, ali samo ako prihvatimo stvarnost patnje i križa u našem životu, kao i u životima onih koji nas okružuju. Knjiga Jeana Vaniera promišlja o promišlja o korijenima slomljenosti ljudske osobe i društva unutar židovske i kršćanske tradicije te o značenju Isusove radosne vijesti za naše vrijeme. Slomljeno tijelo. Nakladnik: Kršćanska sadašnjost. Pet, 01. Veljača 2013. Put pre ... Jean Vanier: Slomljeno tijelo : put prema cjelovitosti ... . Slomljeno tijelo. Nakladnik: Kršćanska sadašnjost. Pet, 01. Veljača 2013. Put prema cjelovitos...

INFORMACIJA

AUTOR
Vanier, Jean
DIMENZIJA
7,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Slomljeno tijelo – Put prema cjelovitosti.pdf

OPIS

I naslov i podnaslov knjige vrlo dobro pristaju uz naše vrijeme, a ime autora daje nam sigurnost da će ova knjiga pogoditi točno tamo gdje treba. U ovoj knjizi taj utemeljitelj zajednice „Arka“ i suutemeljitelj pokreta „Vjera i svjetlo“ promišlja o korijenima slomljenosti ljudske osobe i društva unutar židovske i kršćanske tradicije te o značenju Isusove radosne vijesti za naše vrijeme. Knjiga Slomljeno tijelo napisana je za sve one koji žele slijediti Isusa na putu cjelovitosti. Vanier poziva čitatelja da se približi onima koji trpe. Nudi mu nadu i ohrabrenje kao i sigurnost da se mir i radost mogu pronaći, ali samo ako prihvatimo stvarnost patnje i križa u našem životu, kao i u životima onih koji nas okružuju. Kršćanski je to odgovor na pitanje: Kako u ovom našem slomljenom svijetu punom patnje otkriti izvore cjelovitosti, ozdravljenja i nade. Jean Vanier zaljubljenik je u čovjeka i istinu i jedan je od vodećih duhovnih pisaca našega vremena s ogromnim iskustvom rada s ljudima i života za druge.

Želite li pročitati knjigu?Slomljeno tijelo – Put prema cjelovitosti u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Vanier, Jean. Čitati Slomljeno tijelo – Put prema cjelovitosti Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE