Y, posljednji muškarac na svijetu 2

Y, posljednji muškarac na svijetu 2 - Vaughan, Brian K. | Caritasspiritistcenter.org

...ednji muškarac na svijetu Knjiga druga Goran Parlov Pia Guerra Jose Marzan Brian K ... Strip-knjižara Asteroid B612 - skab612.com ... . Vaughan. Format 160 x 240 mm Broj stranica 320 Boja Kolor Uvez Tvrdi uvez Težina 0,996 kg ISBN 9789533211077 Objavljeno 20.2.2013. ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Y, posljednji muškarac na svijetu 2 autora Vaughan, Brian K.. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Kraj svijeta kakvog znamo Pošast nepoznatog porijekla uništila je u ljeto 2002. godine svaki spermij, fetus i odraslog sisavca s kromosomom Y - osim jednog mladi ... Y: The Last Man (Y: posljednji muškarac na ... - serijala.com ... . godine svaki spermij, fetus i odraslog sisavca s kromosomom Y - osim jednog mladića i njegovog ljubimca. Taj ...

INFORMACIJA

AUTOR
Vaughan, Brian K.
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Y, posljednji muškarac na svijetu 2.pdf

OPIS

Pošast nepoznatog porijekla uništila je u ljeto 2002. godine svaki spermij, fetus i odraslog sisavca s kromosomom Y – osim jednog mladića i njegovog ljubimca. Taj je “rodocid” u trenutku istrijebio 48% svjetske populacije ili približno 2,9 milijardi muškaraca. 495 izvršnih direktora s popisa 500 najuspješnijih američkih kompanija su mrtvi, kao i 99% svjetskih zemljovlasnika.Samo u Sjedinjenim Državama više od 95% svih komercijalnih pilota, vozača kamiona i kapetana brodova je umrlo … kao i 92% svih nasilnih kriminalaca. 99% svih mehaničara, električara i građevinskih radnika na svijetu je pokojno … ali je 51% planetarne poljoprivredne radne snage živo. U 14 nacija, uključivši Španjolsku i Njemačku, vojnikinje su služile u kopnenim borbenim jedinicama. Ni jedna od blizu 200.000 vojnikinja Sjedinjenih Država nikad nije sudjelovala u kopnenoj borbi. Australija, Norveška i Švedska su jedine zemlje gdje žene služe u podmornicama. U Izraelu su sve žene u dobi od 18 do 26 služile obaveznu vojnu službu u Izraelskim obrambenim snagama barem godinu i devet mjeseci. Prije Pošasti su barem tri palestinska bombaša samoubojice bile žene. Širom svijeta mrtvo je 85% svih vladinih zastupnika … kao i 100% katoličkih svećenika, muslimanskih imama i ortodoksnih židovskih rabija. Zbog gubitka više od polovice svjetskoga stanovništva, zamašnjaci društva zapinju, a žene se pokušavaju snaći i spriječiti da civilizacija propadne. Zbog nepoznatog razloga, mladić po imenu Yorick Brown, kao i njegov majmun Ampersand, su preživjeli. Preko noći je taj anonimac, star tek dvadeset i nešto godina, postao najvažnija osoba planeta i – svi se nadaju – ključ za tajnu pošasti što je pokosila muški rod. A za Yoricka se najvažnija osoba na svijetu nalazi 16.000 kilometara daleko – i on neće stati dok je ne pronađe. I dok putuju Zemljom nakon muškarca, čovjek i majmun će shvatiti koliko vrijede – kao nagrade i kao mete.

Želite li pročitati knjigu?Y, posljednji muškarac na svijetu 2 u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Vaughan, Brian K.. Čitati Y, posljednji muškarac na svijetu 2 Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE