Kushielova strijela –

Kushielova strijela – - Carey, Jacqueline | Caritasspiritistcenter.org

...ednjovjekovnih provincijskih dijalekata. KUSHIELOVA STRIJELA ... Стрела (сериал, 2012, 8 сезонов) — Фильм.ру ... . KUSHIELOVA STRIJELA. 21. tamne, svjetlucave oči koje su istraživale, istraživale moje, da bi se naposljetku zaustavile na... Kushielova strijela book. Read 4,294 reviews from the world's largest community for readers. Let us know what's wrong with this preview of Kushielova strijela by Jacqueline Carey. KUSHIELOVA STRIJELA. 19. to su drugo mogli? KUSHIELOVA STRIJELA. 21. tamne, svjetlucave oi koje su istraivale, istrai ... Elektronske knjige ... . 21. tamne, svjetlucave oi koje su istraivale, istrai...

INFORMACIJA

AUTOR
Carey, Jacqueline
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kushielova strijela –.pdf

OPIS

Ljubi kako želiš, tako je govorio Blaženi Elua – miljenik anđela, kaže drevna legenda. Rođen od majke Zemlje na dan kada su se Magdalenine suze pomiješale s krvlju Yeshue ben Yosefa tek skinutog s križa. Odbačen od Yeshuita kao izrod, proganjan od carstva Tiberiuma kao potomak Yeshue, prezren od Jedinog Boga kao nevrijedan, lutao je bosim nogama gazeći tlo svoje majke Zemlje, i gdje god bi stao, cvijeće je nicalo iz tragova njegovih stopa. Kada ga je kralj Persisa zarobio, anđeli s neba se smilovaše i prekršivši naredbu Jedinog Boga spustiše se na Zemlju ne bi li ga slijedili i čuvali u njegovim lutanjima. Naamah, najljepša od anđela pristade leći s kraljem da iskupi Eluinu slobodu. I tako do današnjeg dana, više od tisuću i pol godina kasnije, širom Terre d’Ange milosnice Naamahina reda liježu sa strancima u slavu Elue, a potomci smrtnika i anđela vladaju najljepšim od svih predjela svijeta – Zemljom Anđela – zemljom ljubavi, zemljom umjetnosti, zemljom obilja i zemljom najsmrtonosnijih intriga. U taj svijet slobodne i opasne ljubavi stupit će mlada Phedre odgojena kao Naamahina milosnica, s jednim trunom razlike, crvena točka u njezinu oku označava je kao Kushielovu izabranicu. Kushiel, anđeo boli i pokajanja koji je sišao s neba ne bi li slijedio Blaženog Eluu, posvetio je svoj život užicima boli i kroz trag svojih potomaka živi među d’Angelinima. Phedre kao jedina Kushielova izabranica u tri pokoljenja izazvat će pozornost Dvora, a najrazvratniji plemići i bogataši nadmetat će se za noć nepojmljivih naslada s jedinstvenom priležnicom. No njen je marque otkupio Anafiel Delaunay, samozatajni plemić zataškane prošlosti koji je namjerava ponuditi samo izabranima – moćnicima čije tajne želi saznati kako bi vratio čast svom imenu i osvetio čovjeka koji mu je bio više od brata. Ljubi kako želiš, moto je koji slijedi i Phedre, iz ložnice u ložnicu, no sudbina će od smjele špijunke-milosnice koja besramno nudi svoje tijelo stvoriti heroinu kakvu fantastična književnost još nije upoznala. Kraljevi, bogovi, ratovi, prevrati, izdaje, urote i galerija najupečatljivijih likova koje možete zamisliti, zavrtjet će se oko ove fascinantno erotične mlade žene čija putenost nosi teret sedamsto stranica neprekidnih pustolovina. Jaqueline Carey u Kushielovoj strijeli zasigurno je ispisala najljepše stranice suvremene fantastike, njeno pismo meko je poput postelje, podatno poput konkubine, bogato poput njenih klijenata i bez dvojbe, iskvarit će vas do srži. Srećom, ovo je samo prvi dio serijala u prijevodu Tajane Pavičević. Naslovna ilustracija djelo je Tomislava Tikulina.

Želite li pročitati knjigu?Kushielova strijela – u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Carey, Jacqueline. Čitati Kushielova strijela – Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE