Ime vjetra – prvi dan

Ime vjetra – prvi dan - Rothfuss, Patrick | Caritasspiritistcenter.org

...jiga Kronika Kraljosjeka Patricka Rothfussa, Ime vjetra, nosi podnaslov Prvi dan i donosi priču o dječaku koji u sebi nosi zabranjeno znanje i neizreciv talent, priču o tome kako je od dječaka postao mladić i kako se putem rađala legenda ... Ime vjetra: Kronike Kraljosjeka - Prvi dan - Idealno.ba ... . Prva knjiga "Kronika Kraljosjeka" Patricka Rothfussa, "Ime vjetra", nosi podnaslov Dan prvi i donosi priču o dječaku koji u sebi nosi zabranjeno znanje i neizreciv talent, priču o tome kako je od dječaka postao mladić i kako se putem rađala legenda. Ime vjetra roman je prepun akcije i naracije, napisan darovitom pjesničkom rukom još ... Prva knjiga "Kronika Kraljosjeka" Patricka Rothfussa, "Ime vjetra", nosi podnaslov "Prvi dan" i donosi priču o dječaku koji u sebi nosi zabranjeno z ... Ime vjetra - Hoću knjigu ... . Ime vjetra roman je prepun akcije i naracije, napisan darovitom pjesničkom rukom još ... Prva knjiga "Kronika Kraljosjeka" Patricka Rothfussa, "Ime vjetra", nosi podnaslov "Prvi dan" i donosi priču o dječaku koji u sebi nosi zabranjeno znanje i neizreciv talent, priču o tome...

INFORMACIJA

AUTOR
Rothfuss, Patrick
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ime vjetra – prvi dan.pdf

OPIS

Krao sam kraljevne iz grobova uspavanih kraljeva. Spalio sam grad Trebon do temelja. Ubio zmaja. Proveo sam noć s Felurian i otišao zadržavši i zdrav razum i život. Izbacili su me sa Sveučilišta u dobi kad većinu tek primaju. Kročio sam noću putovima o kojima se drugi boje govoriti danju. Razgovarao sam s bogovima, ljubio žene i pisao pjesme od kojih putujućim sviračima naviru suze na oči. Zovem se Kvothe. Možda ste nekad čuli moje ime. Tako počinje ova pripovijest epskih razmjera, priča o najvećem čarobnjaku svojeg doba koji je nestao s lica zemlje dok legende o njegovim pothvatima kruže i postaju sve nevjerojatnije. No jedan čovjek uvjeren je da može saznati istinu. Ljetopisac, putujući kroničar izgubljenog vremena i zaboravljenih zbivanja uvjeren je da je nakon godina potrage utvrdio da je neupadljivi vlasnik zabitog konačišta Stanac zapravo čovjek koji jednom riječju može zazvati vjetar. Cijena njegove šutnje je priča, prava istinita priča o tome tko je ustvari Kvothe, odakle je došao i kako je postao strah i trepet zemalja Saveza. Prva knjiga Kronika Kraljosjeka Patricka Rothfussa, Ime vjetra, nosi podnaslov Prvi dan i donosi priču o dječaku koji u sebi nosi zabranjeno znanje i neizreciv talent, priču o tome kako je od dječaka postao mladić i kako se putem rađala legenda. Ime vjetra roman je prepun akcije i naracije, napisan darovitom pjesničkom rukom još jednog fantasy gamera koji se prometnuo u pisca. Uz likovno rješenje ovitka preuzeto s njemačkog izdanja, Algoritmov prijevod potpisuje Petra Mrduljaš Doležal.

Želite li pročitati knjigu?Ime vjetra – prvi dan u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Rothfuss, Patrick. Čitati Ime vjetra – prvi dan Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE