Put soli

Put soli - Johnson, Jane | Caritasspiritistcenter.org

...t soli donosi nam nevjerojatnu priču o Isabelle i Taibu, koja će premostiti desetljeća i ispreplesti se s pričom o Mariati, njezinom nesretnom ljubavniku i izgubljenoj hamajliji ... PUT SOLI, Jane Johnson | INDEX OGLASI ... . Nezaboravna je to priča o dušama koje nose rane povijesti te o ljubavi što cvjeta na isušenom tlu. PREVODITELJ Iva Šrot JEZIK IZDANJA Hrvatski BIBLIOTEKA KDS Plus Roman Put soli donosi nam nevjerojatnu priču o Isabelle i Taibu, koja će premostiti desetljeća i ispreplesti se s pričom o Mariati, njezinom nesretnom ljubavniku i izgubljenoj hamajliji. Nezaboravna je to priča o dušama koje nose rane povijesti te o ljubavi što cvjeta na isušenom tlu. Od istog autora SVI NASLOVI Quick Vie ... Knjiga Put soli Jane Johnson | Knjižara Znanje ... . Nezaboravna je to priča o dušama koje nose rane povijesti te o ljubavi što cvjeta na isušenom tlu. Od istog autora SVI NASLOVI Quick Vie...

INFORMACIJA

AUTOR
Johnson, Jane
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Put soli.pdf

OPIS

Pustinja skriva mnoge tajne… Isabellin otac, poznati arheolog, od kojega se Isabelle već odavno otuđila, umre ostavivši joj u naslijeđe veliku zagonetku. U jednoj kutiji na tavanu Isabelle pronalazi očeve arheološke zabilješke, nekakav prastari marokanski dokument i misterioznu afričku hamajliju. Da je s tom hamajlijom sudbinski povezana, shvatit će kada se zaputi u Maroko kako bi otkrila na koji je način taj zagonetni predmet dospio u ruke njezinom ocu… Roman Put soli donosi nam nevjerojatnu priču o Isabelle i Taibu, koja će premostiti desetljeća i ispreplesti se s pričom o Mariati, njezinom nesretnom ljubavniku i izgubljenoj hamajliji. Nezaboravna je to priča o dušama koje nose rane povijesti te o ljubavi što cvjeta na isušenom tlu.

Želite li pročitati knjigu?Put soli u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Johnson, Jane. Čitati Put soli Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE