Jela starih barda

Jela starih barda - Barbieri, Veljko | Caritasspiritistcenter.org

...tarih barda. Veljko Barbieri. Cijena: 49,00 kn ... JELA STARIH BARDA - knjizara-dominovic.hr ... . Novo! Podijeli: Text copied to clipboard. Opis proizvoda . Barbierijeva knjiga je sinteza svih starijih hrvatskih znanja o kulinarstvu, ali je i svojevrstan snimak onoga što su jeli naši preci, onoga što su znali o hrani, kao i o tomu kako su njen doživljaj uvodili u najviše sadržaje ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Jela starih barda autora Barbieri, Veljko. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor ... JELA STARIH BARDA | jesenski-turk.hr ... . Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Jela starih barda Veljko Barbieri. Večernje bajke o hrani Veljko Barbieri. Priča o dalmatinskoj kuhinji Veljko Barbieri. 100 mitova o hrani i 200 legendarnih recepata Veljko Barbieri....

INFORMACIJA

AUTOR
Barbieri, Veljko
DIMENZIJA
6,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Jela starih barda.pdf

OPIS

Barbierijeva knjiga je sinteza svih starijih hrvatskih znanja o kulinarstvu, ali je i svojevrstan snimak onoga što su jeli naši preci, onoga što su znali o hrani, kao i o tomu kako su njen doživljaj uvodili u najviše sadržaje svoga duhovnog života. I prije Barbierijeve knjige znalo se da su stariji hrvatski pisci poput Marulića, Držića, Hektorovića, Zoranića, Nalješkovića, Benetovića, Gazarovića i Habdelića savršeno dobro poznavali ne samo namirnice koje su se tada nalazile na tržištu, nego i da su bili upućeni u tehnološke vještine kulinarstva. U knjizi se nalazi 47 originalnih recepata spomenutih hrvatskih pisaca. Veljko Barbieri rođen je 1950. u Splitu. Autor je brojnih romana, zbirki pripovjedaka, pjesama i eseja, kazališnih, radio i tv dramskih djela u kojima obrađuje europsku i sredozemnu baštinu, a posebice antički svijet Dalmacije. U izdanju AGM-a dosada su izašla 4 njegova djela: Epitaf carskog gurmana, Split – roman starog grada, Ja Dioklo Jupiterov sin, Hvar – kantilene i kartoline.

Želite li pročitati knjigu?Jela starih barda u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Barbieri, Veljko. Čitati Jela starih barda Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE