Moebius: Iskrcavanje na Pharagonesciji

Moebius: Iskrcavanje na Pharagonesciji - Giraud, Jean - Moebius | Caritasspiritistcenter.org

...anje na Pharagonesciji okuplja znanstvenofantastične priče kojima je polučeno nemoguće: i nakon četiri dekade su svježe ... Jean Giraud | LibraryThing ... . Iako ništa ne zastarijeva brže od budućnosti, Moebiusova strategija nesvjesnoga pripovijedanja uvijek je za korak brža od skepse stvarnosti. Njegove crteže ne gledamo sa sigurne distance, u njih se iskrcavamo. "Iskrcavanje na Pharagonesciji" okuplja znanstvenofantastične priče kojima je polučeno nemoguće: i nakon četiri dekade su svježe. Iako ništa ne zastarijeva brže od bud ... Moebius 5: Iskrcavanje na Pharagonesciji - Menart ... . Iako ništa ne zastarijeva brže od bud...

INFORMACIJA

AUTOR
Giraud, Jean - Moebius
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Moebius: Iskrcavanje na Pharagonesciji.pdf

OPIS

Jean Giraud (1938.-2012.), možda najpoznatiji kao likovni tvorac Blueberryja, jednom je izjavio kako se od 1974. do 1978. osjećao kao da gori. Taj unutarnji kreativni plamen najrazvidniji je u stripovima što ih je tih godina stvarao za časopis Metal Hurlant redefinirajući svoje drugo lice, poznato kao Moebius, iz bezbrižnoga humorista u fantasta i vizionara. Iskrcavanje na Pharagonesciji okuplja znanstvenofantastične priče kojima je polučeno nemoguće: i nakon četiri dekade su svježe. Iako ništa ne zastarijeva brže od budućnosti, Moebiusova strategija nesvjesnoga pripovijedanja uvijek je za korak brža od skepse stvarnosti. Njegove crteže ne gledamo sa sigurne distance, u njih se iskrcavamo.

Želite li pročitati knjigu?Moebius: Iskrcavanje na Pharagonesciji u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Giraud, Jean - Moebius. Čitati Moebius: Iskrcavanje na Pharagonesciji Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE